Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko kurwa, właśnie nie. Same z siebie nie latają w powietrzu jak muchy. Same przylepiają się do kataru śliny a być może nawet do pary z ust a takie cząstki są już zdecydowanie za duże na przeniknięcie spokojnie przez maseczkę. Dlatego błaźnie jeden z drugim - załóż maskę to nie jest wielki problem
popatrz uważnie na ten obrazek:
Śmieciu j***ny trochę faktów dla ciebie. W 2019 roku zmarł jeden pilot, w 2020 6 a w 2021? 111. Wszyscy zaszczepieni.
Piłkarze w tym roku, ogólnie sportowcy. Zdejmowani z boisk ponieważ pojawiają się problemy z oddychaniem i sercem. 70 + zmarło w tym roku. WSZYSCY ZASZCZEPIENI!!!!!
"Linie lotnicze odwołują loty. Piloci umierają. Olbrzymi problem pilotów z krzepnięciem krwi po szczepieniach przeciw COVID-19
Między piątkiem a sobotą miało miejsce 3533 odwołań. To 580% wzrost liczby odwołań na całym świecie w ciągu ostatnich 2 dni." To są informacje potwierdzone tylko nie przez telewizję. Mam nadzieję że twoja rodzina zaszczepiona i niebawem zdechniecie.
Jedno jest pewne, przez was ameby kowidianie wszyscy mamy przej***ne.
Odstaw na jakiś czas konfederację
chuj ci w dupe ale pamietaj o jednym, jak zachorujesz albo ktos z twojej rodziny zachoruje nie waz sie gnicco zajmowac lózka w szpitalu, lecz sie kurwo miodem, chujem czy co tam uważasz. zeby normalny myślący człowiek na tym nie ucierpiał.
kurwa jak tępym trzeba być by coś takiego napisać. Płace składkę zdrowotną i zasługuje na pomoc medyczną jak każdy inny choćbym był kurwa bandytą tłukącym sie po lasach to mam prawo do opieki medycznej jeśli za nią płace ! Nie pal, nie pij, nie biegaj, nie jeździj na rowerze, nartach i łyżwach bo jak ci sie coś stanie to taki chuj, że zasługujesz na miejsce w szpitalu !! Skręć sobie nogę śrubami jak będzie złamana bo nikt ci kurwa nie kazał wychodzić z domu. Jak mnie tacy ludzie jak ty wkurwiają. Banda debili która się zaszczepiła i ma pretensje do tych co się nie zaszczepili, że mają te same prawa i obowiązki. Chcesz się szczepić to się szczep. Nie chcesz to się nie szczep. Ja osobiście mam wyjebane. Przeszedłem tego covida jak każda inna jebana grypę. Zabawne było to, że coca cola smakowała jak woda, a kawy nie dało sie wypić bo była tak ochydna. Mineło 10 dni i czułem sie zdrów jak ryba. Więc po jaki chuj miałbym się na to kurwa szczepić ? Dajcie ludziom wolny wybór.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów