📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzieciaka nic nie zjadło, nie dziękujcie.
A ten filmik to mógł być hit..
To są Żarłacze tygrysie raczej nic by nie zrobiły, po prostu ruch wody je zwabił. Chociaż cholera wie...
Zabójca napisał/a:
To są Żarłacze tygrysie raczej nic by nie zrobiły, po prostu ruch wody je zwabił. Chociaż cholera wie...
Rekiny nie mają rączek. Sprawdzają wszystko zębami.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
"Szczęk" się naoglądaliście. Nic by nie było, najwięcej pogryzień przez rekiny mają surferzy pływający 4x4, kiedy rekin myli ich z żółwiami. Ludzi rzadko atakują.
I tak nic by się nie stało
Zwykły rekin rafowy, mało groźny dla człowieka. One przypływają na płyciznę z ciekawości.
leonfun napisał/a:
One przypływają na płyciznę z ciekawości.
Przypływają żeby się przytulić, a nieczuli ludzie uciekają.
Bait zadziałał. Proszę, oto Twoja nagroda:
Jestem ekspertem. To są rekiny, one nie atakują ludzi. Pogryzienia czy zagryzienia nawet to przypadki. Rekiny mylą ludzi z wszelkimi roślinami, którymi oczyszczają sobie zęby po posiłku, a które też pływają na powierzchni wody. Dzieciak co najwyżej załapałby się na jakieś smyrnięcie w nóżkę, a nie na upływ krwi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów