📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
phrontch napisał/a:
Zabrakło centrymetra do kolizji tygodnia...
Tyle samo zabrakło ci do piwa...
Kurwa niewiele brakowało, by dwie kurwy zawalidrogi zniknęły z drogi, gdzie pojazdy powinny nieć zawsze 4 koła (+zapasowe).
Kiedy zastanawiasz się który z motopizdek zostanie antybohaterem tego odcinka a tu ni z gruchy, ni z pietruchy pojawia się pedalarz i rozwiewa wątpliwości
Rowerzysto patrz w lusterka - motocykliści są wszędzie.
tak niewiele brakowało, na super materiał na harda
Patrz w lusterka - pojebane motopizdy przekraczające prędkość i jadące slalomem są wszędzie xP
To Ci co 20 lat w berka napierdalają?
bardziej mnie zastanwia co robil pedalarz na srodkowym pasie ....
piotrekt1976 napisał/a:
bardziej mnie zastanwia co robil pedalarz na srodkowym pasie ....
Zerknij na pierwsze sekundy - dwie dwupasmówki łącza się w jedną. Chociaż faktycznie wyglądają na takie tylko dla poj. samochodowych...
@Takafura zakazy na drogach szybkiego ruchu pedalarzom w szosówkach nie przeszkadzają, bo przepisy są tylko dla biedaków z tanimi rowerami
Przynajmniej taki jest wniosek po tym jak się takiemu zwróci uwagę i jedyne co umie powiedzieć to "nawet cie nie stać na taki rower"
Przynajmniej taki jest wniosek po tym jak się takiemu zwróci uwagę i jedyne co umie powiedzieć to "nawet cie nie stać na taki rower"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów