Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...każdy kretyn hamujący przed autobusem/ciężarówką.
To był faktycznie kretyn. Jebane żółwie karać trzeba inaczej. Wjechać ze 100 metrów przed niego, bezpiecznie, i w ogóle nie hamować. Gaz popuścić, i tak 91, 90, (w tym czasie mija go powoli 50 aut) 89, 88 (tu już ostaje kurwicy bo paliwo jakie miał zamiar ukraść idzie w pizdu) 87, 86...
...i robić to tak długo jak ciągnie się wyprzedzająca go kolumna, którą skurwiel żółw przyblokował.
To był faktycznie kretyn. Jebane żółwie karać trzeba inaczej. Wjechać ze 100 metrów przed niego, bezpiecznie, i w ogóle nie hamować. Gaz popuścić, i tak 91, 90, (w tym czasie mija go powoli 50 aut) 89, 88 (tu już ostaje kurwicy bo paliwo jakie miał zamiar ukraść idzie w pizdu) 87, 86...
...i robić to tak długo jak ciągnie się wyprzedzająca go kolumna, którą skurwiel żółw przyblokował.
A można też pojechać dalej, a nagrany filmik wysłać na pieski. Niech się ganiają.
Trzeba mieć w chuj nudne życie aby marnować czas i nerwy na randomowego debila na drodze
Mózgu brak.
Musisz ważyć 168 kilo, mieć chuja o długości 8 cm i to przy maksymalnym wzwodzie, nie mieć żadnego życia prywatnego i musisz jebać w jakimś korpo z owocowymi czwartkami, gdzie w czwartki to ty robisz za wisieneczkę, że takimi rzeczami się zajmujesz i wypisujesz. Kierowca ciężarówki ma takie samo prawo do tej drogi jak ty, a nawet większe, bo właściciel ciężarówki płaci e-tollem za to, że jego pojazd jedzie przez autostradę, a ty tylko płacisz za odcinki płatne. Ja mijam ciężarówkę i jadę dalej, albo zaczekam, aż się wyprzedzą i ich mijam, a ty nie, nie przepuścisz. Będziesz mu zwalniał marnując jego oraz swój czas jak ostatni frustrat i życiowy przegryw. Ale jak wspomniałem wcześniej, nie masz życia prywatnego, zainteresowań, więc czasu masz sporo, by marnować go na takie rzeczy, zamiast pojechać dalej. Chuj ci w dupę i twoje smutne życie, smutny, rozgoryczony człowieku. A tak dla twojej informacji, może żeś tego nie zauważył, bo na autostradzie pewnie byłeś, jak wsiadłeś z kolegą do jego samochodu - autokar jest w stanie jechać 120km/h. To, że jest wielki nie oznacza wcale, że jest powolny, dlatego jedzie skrajnie lewym pasem, by wyprzedzać. Ciężarówka też jest w stanie tak szybko jechać, ale mają one kagańce do 85-90km/h. Po jego zdjęciu i ciężarówka 120km/h poleci.
Kodeks wykroczeń - art-90
Tamowanie lub utrudnianie ruchu na drodze publicznej. Raczej tego robić nie wolno. Tak, że pierdolisz. Wysłanie filmu na policję to co innego.
Autobus jedzie w kolumnie aut, nikogo nie blokuje bo przecież tylko trzyma bezpieczny dystans od auta z przodu i próbuje wyprzedzać równo z innymi na tym pasie.
Więc nie pierdolcie że blokuje, utrudnia czy szeryfuje.
A można też pojechać dalej, a nagrany filmik wysłać na pieski. Niech się ganiają.
Trzeba mieć w chuj nudne życie aby marnować czas i nerwy na randomowego debila na drodze
Można wysłać, tylko trzeba być po pierwsze konfiturą, a po drugie to tu trzeba mieć właśnie nudne życie, bo donoszenie na psy jeszcze więcej czasu kosztuje. To co ja robię, robię w 1 minutę, i nie łamie żadnych przepisów. I robię to tylko gdy przez chuja musiałem gwałtownie hamować ja, lub wlec się 90km/h przez 5min lewym pasem.
Pozatym, ja mu nie zwalniam przed maską, tylko z 50m przed nim, po prostu musi też zwolnić do 87km/h, tylko to takiego barana najbardziej boli.
Kodeks wykroczeń - art-90
Tamowanie lub utrudnianie ruchu na drodze publicznej. Raczej tego robić nie wolno. Tak, że pierdolisz. Wysłanie filmu na policję to co innego.
Wolno. Za utrudnienie można uznać jazdę 50-60kmh, nie jazdę 87km/h, gdzie TIR ma maxa 90. Poza tym ja chcę gościa wkurwić, tak jak on mnie, a nie donosić na psy.
Musisz ważyć 168 kilo, mieć chuja o długości 8 cm i to przy maksymalnym wzwodzie
....Kierowca ciężarówki ma takie samo prawo do tej drogi jak ty, a nawet większe...
Niech zgadne? Piszesz o sobie grubasku, i do tego to ty jesteś tym kierowcą co to ma większe prawa do drogi?
Na szczęście jesteś też bezdennie głupi, pomyliłeś się co do mnie praktycznie w każdym podpunkcie, mylisz się też że taka łajza ma jakieś większe prawa na drodze.
Można wysłać, tylko trzeba być po pierwsze konfiturą, a po drugie to tu trzeba mieć właśnie nudne życie, bo donoszenie na psy jeszcze więcej czasu kosztuje. To co ja robię, robię w 1 minutę, i nie łamie żadnych przepisów. I robię to tylko gdy przez chuja musiałem gwałtownie hamować ja, lub wlec się 90km/h przez 5min lewym pasem.
Pozatym, ja mu nie zwalniam przed maską, tylko z 50m przed nim, po prostu musi też zwolnić do 87km/h, tylko to takiego barana najbardziej boli.
Wolno. Za utrudnienie można uznać jazdę 50-60kmh, nie jazdę 87km/h, gdzie TIR ma maxa 90. Poza tym ja chcę gościa wkurwić, tak jak on mnie, a nie donosić na psy.
Niech zgadne? Piszesz o sobie grubasku, i do tego to ty jesteś tym kierowcą co to ma większe prawa do drogi?
Na szczęście jesteś też bezdennie głupi, pomyliłeś się co do mnie praktycznie w każdym podpunkcie, mylisz się też że taka łajza ma jakieś większe prawa na drodze.
Z tym prawem do drogi to mocno zaowaliłem. Płacisz podatki, więc każdy ma równe prawa do tej drogi, z tą różnicą, że właściciele aut ciężarowych, autobusowych itp dodatkowo płacą za możliwość użytkowania autostrady. W Niemczech, Czechach, Słowacji nazywa się to myto, w Anglii toll, w Polsce winieta drogowa. Widzę, że masz uczulenie na auta 2x większe od osobowego. Może pomyśl o przesiadce na rower? Ja nie mam żadnego problemu z ciężarówkami, autokarami, przyczepami kempingowymi na drodze. Pojedź sobie do Niemiec na ich cudowne autobany, które są rozkopane niemal wszystkie, a ich zwężenia powodują korki w których można są godzinami. Wrócisz do Polski, i wycałujesz pierwszą napotkaną ciężarówkę oraz jej kierowcę.
Nie zależnie od pobudek dobrze mu tak
ja chcę gościa wkurwić, tak jak on mnie, a nie donosić na psy.
Od karania jest sąd a nie TY. TY możesz co najwyżej wysłać filmik na policję i czekać na efekt. Zajeżdżaniem drogi i zwalnianiem udowadniasz, że jesteś takim samym debilem. No cóż, gratuluję znajomości PORD.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów