📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ładne ciałko, pewnie koledzy z celi ucieszą się z takiej dziewicy.
@up niewiem jak jego koledzy z celi ale ty na pewno juz
katana wa bushi no tamashi
ojej biedactwa, ciekawe czy są też reportaże jak czarni zabijają białych ze względu na kolor, lub z innego powodu i czy jest to tak samo podkreślone że są czarni i zabijają białych ? coś mi się wydaje że nie, jebana poprawność polityczna
W końcu amerykańcy robią coś dobrego.
baxter napisał/a:
ojej biedactwa, ciekawe czy są też reportaże jak czarni zabijają białych ze względu na kolor, lub z innego powodu i czy jest to tak samo podkreślone że są czarni i zabijają białych ? coś mi się wydaje że nie, jebana poprawność polityczna
jak to nie? ostatnio było jak małpa wpadła do autobusu i zaczęła napierdalać pięsciami niewidomą kobietę drąc murzyńską mordę "chorzy muszą umrzeć"
Skazali białego za czarnego, co to się dzieje?
W celi to on wszystkich poustawia.
@up chyba wszystkim postawi
A tak w ogole to czemu go aresztowali? Przeciez nie zrobil niczego zlego.
coś czuje że ten blondasek w różowej koszulce cieszy się że poszedł do więzienia i zostanie dziwką.
ale te dzieci w jułesej mają najebane, przejechać 100 km żeby zajebać jednego z niewielu murzynów którzy skończyli jakąś szkołę i mają prace (pewnie ci biali nawet nie mieli wykształcenia i mieli kompleksy że murzyni (lepiej wykształceni) odbierają im prace.
ale te dzieci w jułesej mają najebane, przejechać 100 km żeby zajebać jednego z niewielu murzynów którzy skończyli jakąś szkołę i mają prace (pewnie ci biali nawet nie mieli wykształcenia i mieli kompleksy że murzyni (lepiej wykształceni) odbierają im prace.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów