📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
podchwytliwe pytanie: czemu nie bali sie go gonic we 2 a spierdalali w 6?
I co tak strzyka/ strzela caly czas?
ku** ale co ten jeden koles mial ze nagle tylu chlopa zaczelo spieprzac?
"piłka nożna dla kibiców.." - no właśnie.. nie dla takich imbecylów jak oni.
popieram decyzje o zamknięciu stadionow. co komu one przeszkadzaja zeby je demolowac? swiadczy to tylko o poziomie polskich 'kibicow'. bez obrazy dla tych porzadnych.
popieram decyzje o zamknięciu stadionow. co komu one przeszkadzaja zeby je demolowac? swiadczy to tylko o poziomie polskich 'kibicow'. bez obrazy dla tych porzadnych.
co by tu "kurwa" nie mowic... kozak facet i malo kto by poleciał samemu na bande kibiców i ich przepędzil... ode mnie szacun
koleś mial paralizator a z własnego doświadczenia wiem że to nic milego
Toruń przeprasza.
Mam takie małe marzenie - stanąć na przeciwko kilku takich łysych dresiarzy drących mordę.A w rękach trzymałbym mojego Ak-47 AEG 500 fps (asg).Naprawdę zaręczam,że nikt z was nie chciałby dostać z tego z kilku metrów.A ja co niedzielę się "masochizuje" z kumplami w grupie asg biegając po lesie Paintball to przy tym ciepłe mleczko...
OMEN_666 napisał/a:
Mam takie małe marzenie - stanąć na przeciwko kilku takich łysych dresiarzy drących mordę.A w rękach trzymałbym mojego Ak-47 AEG 500 fps (asg).Naprawdę zaręczam,że nikt z was nie chciałby dostać z tego z kilku metrów.A ja co niedzielę się "masochizuje" z kumplami w grupie asg biegając po lesie Paintball to przy tym ciepłe mleczko...
Niezły z Ciebie twardziel
Ładnie rozgonił towarzystwo. Ot, mocni w gębie.
Wie ktos jaki to lokal?
i o Ruchu cośtam pośpiewali... a gostek chyba kosę wyjął i tyle.
Bo oni raczej tak sobie nie uciekli "bo się go przestraszyli"
Bo oni raczej tak sobie nie uciekli "bo się go przestraszyli"
wezsietato napisał/a:
podchwytliwe pytanie: czemu nie bali sie go gonic we 2 a spierdalali w 6?
Ktoś nakurwia z pistoletu na kulki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów