📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurtz333 napisał/a:
Ktoś nakurwia z pistoletu na kulki
0:37 ten koleś całkiem po prawej, później parę razy jest jeszcze widoczne jak ma wyciągniętą, wyprostowaną rekę i w tym momencie słychać strzały (żeby nie było) z pistoletu na kulki.
jaki bandzior, pistoletem na kulki nakurwia
Sadystyczny666 napisał/a:
Wie ktos jaki to lokal?
Na pierwszym filmiku widać, że to Wozownia. Teraz już wiem dlaczego nigdy tam nie chodziłem i się z tego cieszę.
jak to było "władcy Torunia" nooooo spierdalali jak prawdziwa szlachta
Azazel91 napisał/a:
Toruń, kurwa.
Parafrazując Piłsudskiego: Miasto wspaniałe, tylko ludzie kurwy.
Miasto też zjebane, ot wielkie blokowisko ze starówką po środku, co z resztą udowadnia ten film
Kurwa drugi filmik fake jak chuj, gość macha łapami w powietrzu a ci się przewracają
Adrianol napisał/a:
Miasto też zjebane, ot wielkie blokowisko ze starówką po środku, co z resztą udowadnia ten film
Toruń to ty znasz chyba tylko z opowieści kolegów którzy byli na wycieczce szkolnej pod Toruniem, co zresztą tym postem udowodniłeś.
Zawsze byłem zdania, że tą małą wieś spod Bydgoszczy na literę T... należy wystrzelić w piz*u!
A z tymi blokami dookoła starówki to 100% racji!
A z tymi blokami dookoła starówki to 100% racji!
wubepe napisał/a:
mnie zastanawia co ruch robi w Toruniu
Elania ma sztamę z k**wą hks'em ,więc ot tak swoi swoich pozdrawiali .
''kurwa no co, kurwa leżycie bez kitu, kurwa chcecie mnie bez kitu takiego? to was kurwa suki po napierdalam'''
inteligenta wypowiedź
inteligenta wypowiedź
Czy ich pojebało, w maju z zimnymi ogniami latać. Panowie Sylwester już był.
OMEN_666@ Zajebałeś z dupy ostro... Twierdzisz, że dresiarze to kazycy, ale sam skromny nie jesteś. Wystraszyłbyś ich i fajnie uciekliby, ale wątpię, że z tą zabawką chodzisz pod bluzą na codzień ciemnymi ulicami. Jak to się mówi "na każdego kozaka znajdzie się kozak".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów