Była chanuka, jest impreza lewicowych parasolek, tak wyglądają ofiary "piekła kobiet". Wszystko za wasze podatki. Dzień imprezy nie jest przypadkowy - katolicy obchodzą dzisiaj tzw. "Popielec", czyli pierwszy dzień Wielkiego Postu kiedy obowiązuje ich ścisły post i zakaz imprez. Najwyraźniej w kraju gdzie dominujący jest katolicyzm, rządzącym bliższa jest chanuka i menora.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole tańczą z okazji Walentynek a tu gówno burza i dorabianie teorii. Czy sejm to dobre miejsce na to? Średnio. Czy w sumie nie ma nic w tym złego? No nie ma, więc po chuj te dyskusje
Za naszą granicą wojna, ruskie wychowane po lasach ostrzą sobie zęby. Chinole stawią huty, elektrociepłownie, spamują czołgi, okręty i samoloty, a my kurwa tańce lewaków i pisanie kredą po chodniku. Chuj, Rzym upada, zachodu jeszcze za naszego życia może nie być.
Co to kurwa ma być? Jakim prawem ja się pytam
Sropielec wiesz pizdo kiedy jest odpowiedni wiek na chrzest? Średniowiecze.
pazuzu napisał/a:
Ja pierdole tańczą z okazji Walentynek a tu gówno burza i dorabianie teorii. Czy sejm to dobre miejsce na to? Średnio. Czy w sumie nie ma nic w tym złego? No nie ma, więc po chuj te dyskusje
No tak w sumie okej, ot kobieca fanaberia Ty się dobrze czujesz czy lewak?
Manolito666 napisał/a:
Tylko Pierdolnięci na umyśle nie mają z tym problemu. Gdzie jest granica lewackiego spierdolenia pytam, gdzie?
to lewackie spierdolenie jest teraz z nami w pokoju?
Manolito666 napisał/a:
Tylko Pierdolnięci na umyśle nie mają z tym problemu. Gdzie jest granica lewackiego spierdolenia pytam, gdzie?
A mogłeś minutę poczekać z wrzuceniem tego komentarza…
edek_kotek napisał/a:
Tylko pedały i pedofile z pislamu i konfy mają z tym problem.
Oni sobie tańczą żeby zrobić PR, że są fajni i zajebiści. Czy taniec realnie pomaga z przemocą wobec kobiet? No chyba nie.
To jest poziom guseł i tańca deszczu. Na ciebie srają rzadkim gównem.
Dzisiejsza liberalna lewica to sługi wielkiego kapitału jak korporacje.
Sex work i poniżanie się kobiet na samym dole drabiny ekonomicznej? Są za.
Dyskryminacja mężczyzn? Są za.
Trans i płeć urojona? Są za.
Wpuszczanie taniej siły roboczej do kraju i zaniżanie tym stawek dla robotników? Są za jak najbardziej.
LGBTQ? Ano tym się głównie zajmują, choooj ich obchodzą ludzie pracy z najniższego szczebla a temat tęczy zgrabnie wykorzystują żeby odwracać uwagę od ważnych spraw.
Było takie powiedzenie, że jak komuniści dywagowali jak tu stworzyć lepszego człowieka, który będzie pozbawiony ram społecznych i chciwości to socjaliści w tym samym czasie tworzyli projekty jak tu podprowadzić komunikację miejską, kanalizację, prąd pod domy klasy roboczej.
masterix3 napisał/a:
Do autora- wydaje mi sie ze jestes pisowskim psycho fanem. Spojrz tylko na Jarka jaki z niego zgorzknialy zakap, maluczki czlowiek co sie swieta boi.
Tutaj pełno takich, tylko są młodsi od Jarosława. Ale skończą jak on, pełni jadu i nienawiści do świata.
kuba1986 napisał/a:
Dzwońcie po Brauna, niech weźmie więcej gaśnic...
Chyba miałeś na myśli minigun na harpuny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów