Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Inna sprawa że jak chciały sobie potańczyć, to niech idą do You Can Dance czy innego gówna, a nie do Sejmu, czy to środa popielcowa czy tłusty czwartek.
Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .
Jak widać komuchy też wypełzły ze swych nor
Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Co to robi na sadisticu to nie wiem.
Event jak każdy inny.
Jak to, co robi. Wkurwia pojebów. I wkurwia skutecznie, jak widać po komentarzach.
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
Kraj wraca do normalności
Dobrze pojebany jesteś jak cała lewacka ideologia nadająca się do utylizacji...tfu!
Ale chyba generowanie takiego bólu dupy u prawactwa jest tego warte.
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
w gimbie chyba same pały miałeś
Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .
po nicku widać żeś troll, albo masz jakiś problem emocjonalny
Tylko Pierdolnięci na umyśle nie mają z tym problemu. Gdzie jest granica lewackiego spierdolenia pytam, gdzie?
Nie zesraj się
Do autora- wydaje mi sie ze jestes pisowskim psycho fanem. Spojrz tylko na Jarka jaki z niego zgorzknialy zakap, maluczki czlowiek co sie swieta boi.
Po twoich kometrzach widzę, ze ty jesteś wielkim mezem stanu co niczego sie nie boi taki samiec alfa lub ALF
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów