Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem 2 razy w Tajlandii, coś pięknego jeść kolacje na miejscowym targu z tajami oglądając zmagania zawodników z całego świata na Max Muay Thai Stadium w Pattaya. Polecam wpisać w YT

Dobra widzę, że muszę to napisać... To co wszyscy myślimy i każdy tu potrafi. Mianowicie:
"Na kiedy chcecie mieć ich poukładanych na kupce lub rozj🤬ych jak gnój po polu" Tylko wszyscy na raz bo nie mam czasu
"Na kiedy chcecie mieć ich poukładanych na kupce lub rozj🤬ych jak gnój po polu" Tylko wszyscy na raz bo nie mam czasu

No tak ci się kopią dla zabawy a turyści przyjeżdżają dupczyć i kobiety dzieci i chłopców
johnybeat napisał/a:
niekiedy to ich jedyny sposób na zarobek, a 10-latkowie walczący o pieniądze to norma, więc nie wiem co ty p🤬lisz?!No tak ci się kopią dla zabawy a turyści przyjeżdżają dupczyć i kobiety dzieci i chłopców
Krak napisał/a:
bardziej niż twój film o dwóch gościach na lotniNo i co z tego. W c🤬j sadystyczne.

@SirMajkel myślę, że lepiej oglądać lejących się gości niż laski z k🤬sami

jak by ktoś mnie tak kopną to nie było by mi do śmiechu
albo bym sp🤬alał albo bym oddał
to zależy kto by mnie kopną
to zależy kto by mnie kopną
Fajnie się to ogląda, miałem półroczną sesje z mma, i naprawdę można się sporo nauczyć. Człowiek widzi swoje słabości i wie co należy poprawić, mnie natomiast najbardziej wk🤬iały te wiecznie jebiące potem innych ludzi maty... Rzuciłem bo tam jednak trzeba mieć bardzo silną wolę żeby się ukształtować, w c🤬j samozaparcia i drugie tyle asertywności.
Oczywiście mówię o prawdziwym/aktywnym wykonywaniu planu czy diety a nie o januszowaniu typu: jestem kozakiem bo się nap🤬lam na siłce w "ememy"(jak to usłyszałem).
Oczywiście mówię o prawdziwym/aktywnym wykonywaniu planu czy diety a nie o januszowaniu typu: jestem kozakiem bo się nap🤬lam na siłce w "ememy"(jak to usłyszałem).

Byku35 napisał/a:
Jakby Cię kopnęła taka trzynastolatka, to byś nie zdążył zrobić ani jednego ani drugiego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie