Ci goście to światowa czołówka tego sportu OOHHHEEYYY!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Byłem 2 razy w Tajlandii, coś pięknego jeść kolacje na miejscowym targu z tajami oglądając zmagania zawodników z całego świata na Max Muay Thai Stadium w Pattaya. Polecam wpisać w YT
Dobra widzę, że muszę to napisać... To co wszyscy myślimy i każdy tu potrafi. Mianowicie:
"Na kiedy chcecie mieć ich poukładanych na kupce lub rozjebanych jak gnój po polu" Tylko wszyscy na raz bo nie mam czasu
"Na kiedy chcecie mieć ich poukładanych na kupce lub rozjebanych jak gnój po polu" Tylko wszyscy na raz bo nie mam czasu
niekiedy to ich jedyny sposób na zarobek, a 10-latkowie walczący o pieniądze to norma, więc nie wiem co ty pierdolisz?!No tak ci się kopią dla zabawy a turyści przyjeżdżają dupczyć i kobiety dzieci i chłopców
Krak napisał/a:
bardziej niż twój film o dwóch gościach na lotniNo i co z tego. W chuj sadystyczne.
ja bym wolał pooglądać Tajki, ale każdy ma swoje preferencje.
albo bym spierdalał albo bym oddał
to zależy kto by mnie kopną
to zależy kto by mnie kopną
Fajnie się to ogląda, miałem półroczną sesje z mma, i naprawdę można się sporo nauczyć. Człowiek widzi swoje słabości i wie co należy poprawić, mnie natomiast najbardziej wkurwiały te wiecznie jebiące potem innych ludzi maty... Rzuciłem bo tam jednak trzeba mieć bardzo silną wolę żeby się ukształtować, w chuj samozaparcia i drugie tyle asertywności.
Oczywiście mówię o prawdziwym/aktywnym wykonywaniu planu czy diety a nie o januszowaniu typu: jestem kozakiem bo się napierdalam na siłce w "ememy"(jak to usłyszałem).
Oczywiście mówię o prawdziwym/aktywnym wykonywaniu planu czy diety a nie o januszowaniu typu: jestem kozakiem bo się napierdalam na siłce w "ememy"(jak to usłyszałem).
Byku35 napisał/a:
Jakby Cię kopnęła taka trzynastolatka, to byś nie zdążył zrobić ani jednego ani drugiego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów