Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Im dalej na wschód - tym większy smród"
Ubić naśladowanego, czy naśladowcę.. oto jest pytanie
30 lat temu Ukraina i Polska miały identyczną sytuację. Polska oderwała się od kacapów i wróciła do Europejczyków a Ukry zostali przy Ruskach. Sami sobie odpowiedzcie kto zjebał sobie przyszłość.
"Im dalej na wschód - tym większy smród"
Aleś wydedukował. To że w nas płynie krew mieszczan i szlachty, może i husarii z Królestwa Regnum Orthodoxum, a w nich krew czerni i kozaczyzn z dzikich pól, co to częściej z turkiem się bratała niż z prawowiernymi chrześcijany i Europą, faktycznie nie ma nic do rzeczy...
Faktycznie to przez to że nie należą od 20 lat do strefy wpływów niemieckich czyli UE, sprawiło że to dzicz... szkoda tylko że jak UPA pod niemieckie SS podlegała to jakoś się nieucywilizowała... wręcz przeciwnie rzekłbym.
Aleś wydedukował. To że w nas płynie krew mieszczan i szlachty, może i husarii z Królestwa Regnum Orthodoxum, a w nich krew czerni i kozaczyzn z dzikich pól, co to częściej z turkiem się bratała niż z prawowiernymi chrześcijany i Europą, faktycznie nie ma nic do rzeczy...
Faktycznie to przez to że nie należą od 20 lat do strefy wpływów niemieckich czyli UE, sprawiło że to dzicz... szkoda tylko że jak UPA pod niemieckie SS podlegała to jakoś się nieucywilizowała... wręcz przeciwnie rzekłbym.
Ano tak zapomniałem: szlachta, błękitna krew Narodu Polskiego, przenajświętsza panienka (ponoć Polka), chujsaria i wielki Lechistan od morza do morza a wszystko dookoła to brudasy, ciapaki, syf i podludzie. Mam wrażenie, że nad Polską jakaś jebitna aureola świeci a szkoda, że reszta świata jakoś nie docenia tej naszej wielkości i wspaniałości. Niewdzięcznicy jebani... ale my im jeszcze pokażemy
naśladownictwo fantastico wyczuwam.
Ubić naśladowanego, czy naśladowcę.. oto jest pytanie
Ej, asymilowałem przecież.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów