📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co kraj, to obyczaj
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Nobody can hurt me without my permission...
Lepsi baptyści:
Albo widzewiacy:
Albo widzewiacy:
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
kokz666 napisał/a:
Nuta?
nie znam się na tej muzyce ani ciut ciut. ale wyśledziłem specjalnie dla Ciebie: Sidekick - Deep Fear
jeden granat i grupa potencjalnych członków al-khaidy idzie do piachu
pit pit put putoljeb pit tu pu jeb i do tego banda brudasow.ani za to, ani za to piwa nie ma;/
tak przy okazji, te wszystkie tańce przy nabożeństwach przypominają mi (szczególnie to gospelowe z mudzynami), typowe mudzynskie wygibusy nad ogniskiem przy bębnach z pni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów