📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jak napiszę, że to już nudne to mnie umysły godne przedszkolaczka zaraz tu zjebią? To zapraszam, trzepcie się ile wlezie. Jak kogoś to bawi to ostrzegam, nie jestem pudzianem ale jak wykurwię prosto w ryj to sprawa prosta. Ja do ortopedy, taki cwel po wstawienie minimum dwóch ząbków. A NFZ z przodu nie wstawia.
alorotom napisał/a:
Kurwa pedale jebany gdzie tu "PRANKA" widzisz ? Bo jebnął mu pizza to już żart ? japierdolekurwamać.jpg
Po prostu spina jakaś koleś chciał się popisać i dostał stzała a nie pranka ...
Zamknij pysk. Chuj mnie obchodzi czy to "prank" czy "pizza slap" czy kurwa jakieś jenbane "chalenge" - pedalskie zachowanie z pedalskim finiszem. W piździe mam twoje pedalskie definicje....pedale.
Miejsce na warna:
-------------------------
Najpierw startuje do gościa, rzuca mu tekstami 'wyluzuj chłopcze' a potem wielkie zdziwienie, że dostał po ryju i to on jest pokrzywdzony.
Kurwa przecież to fake... specjalnie jest tak nagrywane żeby nie było widać ciosu
Ja nie widzę nic niehonorowego w zachowaniu tego drugiego. Przecież zdjął kurtkę i podał ją koledze, no i jeszcze powstrzymywała go jakaś laska przez chwilę. Po prostu koleś się bał i liczył na to, że jak się odwróci i nadal będzie go lekceważył to ten mu nic nie zrobi.
Tak. Macie rację - jestem ekspertem.
Tak. Macie rację - jestem ekspertem.
Typ z pizzą zachował się jak pizda, kompletna. I za to należał mu się wpierdol. Natomiast zachowanie "poszkodowanego" też całkiem mi się nie podoba. Inaczej, jakby od razu mu przyjebał, albo wyzwał na solówkę, byłoby bardziej honorowo. No, ale i tak należało się frajerowi. Pytanie tylko, ten "uśmieszek" który mu pozostał, to krew, czy jakieś rozcięcie?
Bardzo pięknie partyzant za partyzanta. I dobrze że oddał mu tak jak oddał. Jak ktoś was zacznie napierdalać na ulicy od tak to będziecie bić się honorowo? Honorowo można się bić tylko na ustawkach, jeśli ktoś was od tak jebnie bez przyczyny to raczej można zapomnieć o honorze i przypierdolić tak by się gówno nauczyło i więcej nie cieszyło.
Jak można nazywać pizze plackiem?
To tak jak nazywać Putina dobroczyńcą
To tak jak nazywać Putina dobroczyńcą
Powinien się spodziewać strzała, a wręcz nie powinien się spodziewać niczego innego, nawet partyzanta. Pan "śmiszny pranker" wyciągnie z tego wnioski i będzie teraz zaczepiał tylko kobiety, osoby starsze i niepełnosprawne, oraz dzieci które mu nie oddadzą.
Pięknie mu zajebał Przecież to też był prank, tylko że z utratą przytomności
nie wierzę ilu tu debili... Koleś zachował się idiotycznie i zasłużył sobie na strzał w mordę, ale trzeba mu było w takim razie od razu wyjebać a nie spoko spoko i czaić się aż tamten się odwróci/straci czujność! No kurwa, to że ktoś nie ma honoru to nie znaczy, że ja też nie muszę go mieć. To przecież nie był groźny atak, napad w ciemnej ulicy. Przez takie zachowanie wyszedł tylko na większą pizdę. Ale trudno żeby tutejsi rycerze ortalionu to ogarnęli...
Szkofa, ze pranker nie zostal sparalizpwany do konc zycia po tym strzale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów