📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze tak jebanemu klaunowi tylko szkoda że typ zaatakował jak pizda z partyzanta
@mmaakkss Jeden kij jak zaatakował, skoro tamten koleś zachował się jak niehonorowa pizda (no kto normalny wali kogoś plackiem w twarz?) to w pełni zasłużył na strzał w pysk.
Do kurwy podchodzi się jak do kurwy, a nie jak do człowieka.
Do kurwy podchodzi się jak do kurwy, a nie jak do człowieka.
takie pranki-sranki to mogę oglądać
Dobre - a sranker jeszcze sie sadzi matkojebca. Udezyl kogos z partyzanta kawalkiem pizzy. W zamian dostal z partyzanta konkretnego strzala w tepy ryj. Wedlug mnie chlopaki sa kwita. Dla mnie nokaut byl zabawniejszy niz zart srankera.
Ja pierdole co za jebany śmieć, mówię o tym prankerze, przecież nikt kurwa normalny z pizzy drugiej osobie po ryju nie daje.
Ale przynajmniej ładnie dostał nauczkę, choć nie ukrywam, że powinien mu doprawić, by się nauczył na przyszłoś
Ale przynajmniej ładnie dostał nauczkę, choć nie ukrywam, że powinien mu doprawić, by się nauczył na przyszłoś
fajna dupeczka
Kurwa pedale jebany gdzie tu "PRANKA" widzisz ? Bo jebnął mu pizza to już żart ? japierdolekurwamać.jpg
Po prostu spina jakaś koleś chciał się popisać i dostał stzała a nie pranka ...
Po prostu spina jakaś koleś chciał się popisać i dostał stzała a nie pranka ...
Tą dupeczkę w czerwonej mini to bym wydymał na tym stole a po tym strzale czuje ukojenie w mej duszy
Antalor - w sumie masz rację, ale mógł chociaż z buta mu przyjebać żeby widział że nadlatuje karcąca noga zemsty
Kurwa z jednej strony dobrze że frajer dostał w mordę, a z drugiej potępiam walenie w mordę z partyzanta jak się nie spodziewa ktoś bo tak robią ostatnie pizdeczki. I jeden i drugi wyszedł na pizdę, ten za durne pranki i słusznie gęba obita, tamten to frajer i tchórzliwa cipa bo mógł od razu jak dostał pizzą zaatakować a nie czekać aż tamten siądzie i nie będzie patrzył żeby go jebnąć
Co to ma wspólnego z prankiem? koleś zajebał obcemu typowi pizzą w japę i spodziewał się czegoś innego niż strzał w pysk? no bez żartów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów