13 grudzień 2023, chłopak zmarł.
13 grudzień 2023, chłopak zmarł.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej widać, że koledzy prawdziwi. Wygłupy wygłupami, ale chcieli pomóc z całego serca.
Stawiam piwko. Szukałem w komentarzach, czy ktoś zwrócił uwagę na szybką reakcję kolegów , jak widać po szybkiej reakcji takich prawdziwych kumpli na których można polegać, wyciągnęli go spod wciąż jadącego pociągu. Większość mędrców i twardzieli tego portalu pisze o pionizacji i mało fachowej pomocy, gdzie w takim zdarzeniu na żywo strach i paraliż zrobiłby swoje i stali byście zszokowani ( co to się stanęło matkobosko ) i telefonem nagrać kolegę to wasza cała pomoc.
Stawiam piwko. Szukałem w komentarzach, czy ktoś zwrócił uwagę na szybką reakcję kolegów , jak widać po szybkiej reakcji takich prawdziwych kumpli na których można polegać, wyciągnęli go spod wciąż jadącego pociągu. Większość mędrców i twardzieli tego portalu pisze o pionizacji i mało fachowej pomocy, gdzie w takim zdarzeniu na żywo strach i paraliż zrobiłby swoje i stali byście zszokowani ( co to się stanęło matkobosko ) i telefonem nagrać kolegę to wasza cała pomoc.
Większość pajaców tutaj to takie fifarafa jakby co tydzień im ziomeczka pociag rozpierdalal. Medrcy zza ekranika. Pfu
Aj tam pierdolisz. Fakt, że mnie akurat mdli widok krwi, ale tutaj gościa powykręcało w kurtce zimowej i ci na filmie pewnie nawet nie byli świadomi obrażeń kolegi. Wyciągnąć, sprawdzić podstawowe funkcje życiowe i nawet nie ruszać tylko dzwonić po pogotowie. Tyle i aż tyle wystarczyło zrobić. Nawet nie próbowałbym go układać w pozycji ustalonej tylko do przyjazdu pogotowia monitorował oddech i układał tylko w razie potrzeby.
test
Jest ok, działa.
Większość pajaców tutaj to takie fifarafa jakby co tydzień im ziomeczka pociag rozpierdalal. Medrcy zza ekranika. Pfu
wypraszam sobie. sam tu pisałem gdzieś całkiem niedawno, że co by nie mówić o tych gównokrajach, to w sytuacji wypadku bądź katastrofy, tacy hindusi czy ruscy lecą całym tłumem, pomagać. i to jest fakt.
nie mowiąc tu oczywiście o ruskich na froncie. xD
choć będąc uczciwym, widziałem tu kiedys dronowanko kacapów, i jeden ruski próbował odciągnąć rannego kumpla gdzieś w krzaki, mimo że inne drony dalej im latały nad łbami.
przyznam, ze jakies minimum szacunku przez chwilę do niego poczułem.
ja nie wiem, jak bym sam się zachował, w takiej krytycznej sytuacji, na froncie.
pewnie bym się zesrał w gacie. xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów