📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cytat:
i siedzenie na kanapo-dywanie...
Ale to musi być tam ujebane... nie wieże że ani trochę jedzenia i picia na to sie nie wyleje... a tego nie idzie tak łatwo domyć szczególnie że pewnie ten materiał nie jest ściągalny jak i gąbka...
Quassar napisał/a:
Ale to musi być tam ujebane... nie wieże że ani trochę jedzenia i picia na to sie nie wyleje... a tego nie idzie tak łatwo domyć szczególnie że pewnie ten materiał nie jest ściągalny jak i gąbka...
Ja nie wieże, ty nie wieżysz, nikt nie wieży, tak to się odmienia?
Ja jebie! Taki dywan ujebal. Szmatogłowi będą musieli na gruzie siedzieć.
allah im wpadł
a ja siedzę na 10 piętrze i gadam przez telefon, jak się to skończy (spokojnie, skakał nie będę)?
Ahmed w brązowej kiecce chyba Sadola oglądał , szybko obuwie zakłada ,wie o co chodzi skubany
siewie napisał/a:
Co to za kawałek leci w podkładzie? Kolega pyta
"Ho jayegi balle balle", śpiewa Daler Mehndi (polecam też jego arcydzieło "Tunak tunak tun").
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów