Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Quassar 2024-02-23, 19:22
Cytat:

i siedzenie na kanapo-dywanie...

Ale to musi być tam ujebane... nie wieże że ani trochę jedzenia i picia na to sie nie wyleje... a tego nie idzie tak łatwo domyć szczególnie że pewnie ten materiał nie jest ściągalny jak i gąbka...

Zgłoś
xiro 2024-02-23, 19:30 3
Quassar napisał/a:

Ale to musi być tam ujebane... nie wieże że ani trochę jedzenia i picia na to sie nie wyleje... a tego nie idzie tak łatwo domyć szczególnie że pewnie ten materiał nie jest ściągalny jak i gąbka...

Ja nie wieże, ty nie wieżysz, nikt nie wieży, tak to się odmienia?
Zgłoś
L................z 2024-02-23, 19:55 1
Ja jebie! Taki dywan ujebal. Szmatogłowi będą musieli na gruzie siedzieć.
Zgłoś
leonidkacap 2024-02-23, 21:17 2
allah im wpadł
Zgłoś
NOMAD1410 2024-02-23, 22:31 4
urwa, ale muza miota
Zgłoś
lesku73 2024-02-24, 0:14
a ja siedzę na 10 piętrze i gadam przez telefon, jak się to skończy (spokojnie, skakał nie będę)?
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-02-24, 0:49 2
Ahmed w brązowej kiecce chyba Sadola oglądał , szybko obuwie zakłada ,wie o co chodzi skubany
Zgłoś
siewie 2024-02-24, 10:33 4
Co to za kawałek leci w podkładzie? Kolega pyta
Zgłoś
Michalkichal 2024-02-25, 15:48
siewie napisał/a:

Co to za kawałek leci w podkładzie? Kolega pyta

"Ho jayegi balle balle", śpiewa Daler Mehndi (polecam też jego arcydzieło "Tunak tunak tun").
Zgłoś
siewie 2024-02-26, 20:08
Michalkichal napisał/a:

"Ho jayegi balle balle", śpiewa Daler Mehndi (polecam też jego arcydzieło "Tunak tunak tun").

Dzięki koleś właśnie brzmi znajomo ale z mojego lenistwa nawet nie zaczalem szukać tunak tunak zakurwisty numer
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów