📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki debil na crossie ;p
doryjan napisał/a:
@up być może ten osobnik jest kulturalny?
Z pewnością, ktoś kto wrzuca gifa idź pan w chuj jest kulturalny
Każdy kto miał przyjemność polatać troche na motocrossie ten wie że po glebie trzeba odrazu spiąc dupe, podnieść moto i dalej zapierdalać a nie tracić czas i energię na bezsensowne darcie mordy
Dzięki za tego faila
a jeśli zrobie materiał wlasny jak sie potykam o krawężnik i nic mi się nie dzieje to tez trafie na główna?
Kto nie smaruje ten nie jedzie. Jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz. Wrzuć tez filmik jak już sie nauczysz
za SC piwko
Kolego a gdzie noga powinna być
sxf 450?
Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko
Pozdro z forum
sxf 450?
Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko
Pozdro z forum
@perefecto
Chuj ci w dupe nygusie. Jeździłeś kiedyś? Nie? No pewnie, bo lepiej siedzieć przed kompem
A jak ktoś pisze, że gosciu "nie ogarnia mocy", to też jest niedojebanym tłukiem. Dostałem crossa zanim dostałem rower na komunie i dalej hardo śmigam. Lata ciężkich doświadczeń i też nie raz mnie wyjebie. Błotnika z tyłu już nawet nie sklejam, bo był sklejany tyle razy, że już nie na na czym kleić. Więc proszę mi tu nie pierdolić takich farmazonów.
A dla autora oczywiście piwko
Chuj ci w dupe nygusie. Jeździłeś kiedyś? Nie? No pewnie, bo lepiej siedzieć przed kompem
A jak ktoś pisze, że gosciu "nie ogarnia mocy", to też jest niedojebanym tłukiem. Dostałem crossa zanim dostałem rower na komunie i dalej hardo śmigam. Lata ciężkich doświadczeń i też nie raz mnie wyjebie. Błotnika z tyłu już nawet nie sklejam, bo był sklejany tyle razy, że już nie na na czym kleić. Więc proszę mi tu nie pierdolić takich farmazonów.
A dla autora oczywiście piwko
Ciężko "ogarnąć" motocykl przy małej prędkości na jednym kółku,żeby go poderwać trzeba strzelić ze sprzęgła a łatwo można przedobrzyć z tym,ale co mogą wiedzieć ludzie którzy siedzą przed komputerem:D
Piwo za własny materiał!
Piwo za własny materiał!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów