📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
a mi się wydaje że to coś ala 620 na jednym tłoku
Tyś słyszał kiedyś LC4? Bo domniemam że do tego zmierzasz
nitrox89 napisał/a:
Tyś słyszał kiedyś LC4? Bo domniemam że do tego zmierzasz
to że nie rozpoznaje na filmiku jaki to silnik to nie znaczy że nie słyszałem, mój znajomy ma KTM 620 lc4 i miałem okazję się przejechać nim nawet ale na dźwięk nie zwracam aż tak uwagi bo jeden ma wsadzony inny tłumik a inny ma oryginalny i różnie one brzmią, aczkolwiek ja tylko dałem swoją odpowiedź co nie oznacza że go nie słyszałem
EXC 450 2005 rok - moc ogarniam, ale chciałem za bardzo do pionu i masz
Ps. Nic mi się nie sało i wyjątkowo obyło się bez kurew
Ps. Nic mi się nie sało i wyjątkowo obyło się bez kurew
Noi chuj. A ja nie wierzę że ktoś w tym kraju* potrafi ogarnąć 450 4t (obecne na filmiku)/250 w 2t, zwłaszcza że po tej wrzucie widzę że raczej zawodnikiem nie jesteś (bez urazy, to tylko moja opinia)
A większości ekspertów radzę przeczytanie swoich postów kilka razy, zanim puszczą swe jakże błyskotliwe i rzeczowe przemyślenia i porady w świat. A krytykę i uwagi w miarę możliwości na PW
Co do Waszych pięknych opowieści o doświadczeniu i technice, myślę że znacznie lepiej na ten temat same za siebie mówiłyby puchary, tytuły i punkciki w MP,PP
*Nie dotyczy Polaków jeżdżących za granicą (Taddy ) oraz czołóweczki MP i PP
KEEP GAS ALL THE TIME
A większości ekspertów radzę przeczytanie swoich postów kilka razy, zanim puszczą swe jakże błyskotliwe i rzeczowe przemyślenia i porady w świat. A krytykę i uwagi w miarę możliwości na PW
Co do Waszych pięknych opowieści o doświadczeniu i technice, myślę że znacznie lepiej na ten temat same za siebie mówiłyby puchary, tytuły i punkciki w MP,PP
*Nie dotyczy Polaków jeżdżących za granicą (Taddy ) oraz czołóweczki MP i PP
KEEP GAS ALL THE TIME
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów