mscicielzLitwy napisał/a:
dawaj oryginalny glosik twojej dupci.
i oczywiscie oryginalne cycki dupci
Chciałbyś posłuchać moich pierdów i pooglądać moją dupę pedale?
Dzwoń do fundacji "mam marzenie", może Ci lobotomie w zamian zaproponują - tak czy inaczej będziesz spełniony
vass napisał/a:
Kurwa jak by u nas tak latali ludzie z filmami, że ktoś komuś zajechał drogę, przejechał na czerwonym itp. to na komendach by kolejki stały.
Też się wkurwiam na cwaniaków, ale zapierdzielać z filmem na psiarnię, to by mi się nie chciało
Bo jesteś frajerem, a oni tak mają, że wolą zapierdalać do pracy, zamiast legalnie przytulić gotówkę którą inny frajer dla nich zapracował...
enduroboy napisał/a:
a w polsce to bys wpierdol dostal
Może bym dostał, a może bym spuścił - liczę się z konsekwencjami... Co nie znaczy, że dam sobie komuś na głowę wchodzić, tylko dlatego, że ma większą masę. Morda nie szklanka...
Tabernak napisał/a:
Eee ... na fimie widać, że to 100% UK. A buc w bejcy ciapaty. Am I right?
Right...
Konar91 napisał/a:
Na wyspach aż takie problemy robią za naruszenie komuś ryja? Nie mieszkałem nie wiem ;<
Wystarczy kogoś popchnąć i już masz problemy za napad...
dumad napisał/a:
autor chyba chce naprawić cały świat
ile razy jeżdżąc po warszawie napotykam takie sytuacje, ale jakoś nikt nie wychodzi robić zdjęć blachy.
Tacy leniwi jesteśmy
Ktoś musi, skoro większość to pizdy bojące się zareagować, a jedynie przez internet zgrywają cwaniaka... Co można o tobie powiedzieć, jeśli boisz się wziąć odpowiedzialność za swe otoczenie? Albo będziesz panował nad swą rzeczywistością, albo ona zapanuje nad tobą. Jak już wspominałem, w Polsce załatwiam sprawę inaczej...
Aruś napisał/a:
Byś te włosy ściął.
Spróbuj mnie zmusić...
KrisC napisał/a:
Postąpiłeś z klasą i na jak najbardziej wysokim poziomie zachowując kulturę, ale jednak przyjemniej by się oglądało jakbyś mu jebnął...
Thx. Pewnie i ja bym się przyjemniej poczuł, ale wtedy to ja miałbym wyrok (jakby doszli do tego co ćwiczyłem w przeszłości, to dodatkowo by mnie to obciążało)
Uurion napisał/a:
jesteś pizdą i frajerem skoro nie potrafiłeś sprawy załatwić sam na miejscu tylko poszedłeś jak dziećko poskarżyć się na policję. Sam kiedyś będziesz w takiej samej sytuacji jak ten gośc tylko trafisz na kogoś kto pizda nie jest i wpierdol dostaniesz pedale... pozdawiam
Nie będę w takiej sytuacji bo nie zachowuje się jak debil - martw się raczej o siebie. Ponadto powiedz mi to w twarz suko, bo jak na razie sam zachowujesz się jak pizda, chowając się za internetem, ja przynajmniej wyszedłem ze swego auta gotowy na wszystko, by bronić swej racji...
Jak bardzo chcesz mi udowodnić jaki z ciebie twardziel, to będę w Polsce na najbliższym Castle Party - poszukaj mnie tam po nicku, to ktoś ci mnie wskaże.
magicgarage napisał/a:
"W Polsce prawo pozwalało by mi wyciągnąć typa z samochodu przez najmniejsze okno " . Chyba z kraju wyjechałeś w latach 90' . A po drugie strach by Ci nie pozwolił ,przynajmniej z tymi kudłami .
USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r.; Kodeks karny - część ogólna; Rozdział I: Zasady odpowiedzialności karnej
Art. 1.; § 2. Nie stanowi przestępstwa czyn zabroniony, którego społeczna szkodliwość jest znikoma.
Kodeks postępowania administracyjnego; Dz.U.2000.98.1071 t.j. - Ustawa z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks postępowania administracyjnego: Art. 7. Zasada prawdy obiektywnej
W toku postępowania organy administracji publicznej stoją na straży praworządności, z urzędu lub na wniosek stron podejmują wszelkie czynności niezbędne do dokładnego wyjaśnienia stanu faktycznego oraz
do załatwienia sprawy, mając na względzie interes społeczny i słuszny interes obywateli.
Tak się bałem, że nie mogłem się przestać trząść, ale zrobiłem tak jak radziłeś - zamknąłem się w samochodzie, wczołgałem pod fotel pasażera oraz zacząłem chlipać cichutko i ssać kciuka - rzeczywiście pomogło.
mike83 napisał/a:
Dobrze że takie pizdy wyjechały z Polski , ale pewnie dobrze wiedziałeś że to nie jest kraj dla takich ludzi jak ty .
Nie martw się, nie tęsknij... Wracam jeszcze od czasu do czasu ruchać twoją córkę i naprawiać takich debili jak ty...
Qbuniu napisał/a:
Jebany lewacki pomiot,(...)
?? swoje zboczenia praktykuj w domu, nikt tu nie jest zainteresowany twoim onanizmem...
thqpo napisał/a:
W sumie to byś mu nie dał rady wpierdolić, tak jak ktoś nade mną napisał. Tak sobie myślę... Rosja to dziwny kraj, ale tam nikt by się po sądach o takie gówno nie ciągał. Sprawa została by załatwiona na miejscu za pomocą gazrurki/pałki teleskopowej/gazu pieprzowego/pięści.
"Pogański" kraj wymaga "pogańskich" obyczajów (z całym szacunkiem dla pogan)...
Sporo tych waszych komentarzy, zatem odpowiadać będę od teraz jedynie na te inteligentne, hejterzy mogą spierdalać...
Ps: Tak, B-ham.