na zakręcie miał w wydychanym powietrzu 3 promile.
na zakręcie miał w wydychanym powietrzu 3 promile.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pisali juz o tym:
- dziecko jest jednym z trzech, ale akurat z nim jechali. Reszta może u dziadków była. Czyli będzie trójka sierot.
- sprawca to syn rodziny sędziów. Bogaci. Juz raz miał odebrane prawko za jzdę po pijaku.
Ile w tym prawdy nie wreryfikowałem i tylko powtarzam. Jeśli jednak to prawda, to czasem szybki lincz byłby dobry. Na gałęzi.
Jestem akurat z okolic i to prawda.
Dziś ten pierdolony morderca nie przyznaje się do niczego i odmawia składania zeznań.
Mamusia już się tym zajmuje.
Co by nie było, na rząd narzekam, ale już się za niego wzięli i dążą do tego, aby był normalnie sądzony za zabójstwo beż żadnego pobłażania. W szpitalu pilnuje typa 2 policjantów.
Za te osierocenie dzieci powinien zostac ukamieniowany,lecz polski pisowski rzad zrobi tak zeby nic sie nie stalo,bo rodzice sedziowie
Na ten moment wydaje się, że się mylisz. Mamusia już dąży do tego, aby synalek wyszedł do momentu rozprawy, ale działacze rządowi jej to uniemożliwiają. W szpitalu pilnuje typa 2 policjantów 24 godziny / dobę. Oby to jednak doszło do końca, morderca powinien iść do więzienia, zostać skazany na dożywocie, ale powinien tam tak pracować, aby łożyć na te dzieci !
Powinni się zatroszczyć żeby dostał dożywocie i każdego dnia pod jego cela ustawiała się kolejka pedalow którym by lizał dupe i robił łaskę z połykiem. Jak by się stawiał to wybić mu zeby i rżnąć w dupe do krwi. Codziennie każdego dnia do końca życia. Żeby jebany śmieć płakał każdego dnia i żałował ze żyje i błagał o smierć.
Na WP już piszą, że miał 1,7 promila, wkrótce się okaże, że jedno piwo wypił, później będą udowadniać niepoczytalności i uzależnienie a łaskawy znajomy sędzia przyzna okrutną karę w postaci odwyku i 1rok w psychiatryku, tak się sprawa rozmyje, że nawet dnia nie odsiedzi.
Polsat News - 1,6
Dziecko które przeżyło.
Jak mogłeś wrzucić to zdjęcie na Sadistica i sprawić, że zacząłem ryczeć. Potworze.
Zróbcie coś dobrego.
zrzutka.pl/wypadekstalowawola
Jestem akurat z okolic i to prawda.
Dziś ten pie**olony morderca nie przyznaje się do niczego i odmawia składania zeznań.
Mamusia już się tym zajmuje.
Co by nie było, na rząd narzekam, ale już się za niego wzięli i dążą do tego, aby był normalnie sądzony za zabójstwo beż żadnego pobłażania. W szpitalu pilnuje typa 2 policjantów.
Na ten moment wydaje się, że się mylisz. Mamusia już dąży do tego, aby synalek wyszedł do momentu rozprawy, ale działacze rządowi jej to uniemożliwiają. W szpitalu pilnuje typa 2 policjantów 24 godziny / dobę. Oby to jednak doszło do końca, morderca powinien iść do więzienia, zostać skazany na dożywocie, ale powinien tam tak pracować, aby łożyć na te dzieci !
Albo dogadają się z matką i bedą mieli sędzinę na usługach. Prędzej uwierzę w latające jednorożce, niż w to, że rząd który wyciaga z mojej kieszeni pluje mi w twarz i mówi że deszcz pada i złe widziałem. Niż w to ze oni robią to dla sprawiedliwości.
Jest jakiś ekspert który wyjaśni dlaczego ten pijany chuj z Audi s7 przeżył a tamci w Audi A4 zginęli? Aż taka różnica w konstrukcji pojazdów?
Szybciej jadące a także cięższe auto. Energia to masa x prędkość do kwadratu - im więcej energii ma twój środek lokomocji tym trudniej go zatrzymać, a więc i przeciążenia i zniszczenia będą mniejsze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów