na zakręcie miał w wydychanym powietrzu 3 promile.
na zakręcie miał w wydychanym powietrzu 3 promile.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tvn24.pl/polska/stalowa-wola-zderzenie-dwoch-aut-nie-zyja-dwie-osoby-d...
- dziecko jest jednym z trzech, ale akurat z nim jechali. Reszta może u dziadków była. Czyli będzie trójka sierot.
- sprawca to syn rodziny sędziów. Bogaci. Juz raz miał odebrane prawko za jzdę po pijaku.
Ile w tym prawdy nie wreryfikowałem i tylko powtarzam. Jeśli jednak to prawda, to czasem szybki lincz byłby dobry. Na gałęzi.
Pisali juz o tym:
- dziecko jest jednym z trzech, ale akurat z nim jechali. Reszta może u dziadków była. Czyli będzie trójka sierot.
- sprawca to syn rodziny sędziów. Bogaci. Juz raz miał odebrane prawko za jzdę po pijaku.
Ile w tym prawdy nie wreryfikowałem i tylko powtarzam. Jeśli jednak to prawda, to czasem szybki lincz byłby dobry. Na gałęzi.
I dlatego jestem za linczem w szczególnych przypadkach. Wiem, że to średniowiecze, ale goście typu Trynkowski czy Frog powinni pozostać do oceny ludowi . Naprawdę szkoda kasy z budżetu na utrzymywanie takiego gówna.
P.s. Zapomniałem o aktualnym rządzie.
P.s. Zapomniałem o aktualnym rządzie.
Aktualny rząd nie miałby nic przeciw karze śmierci, ale nie może bo to w końcu unia jewropejska a nie kurwidołek Łukaszenki.
Dostanie 8 lat po 4 wyjdzie, za zabójstwo dwóch ludzi a alkohol zamiast być czynnikiem zaostrzającym wyrok to będą pierdolić o jego niepoczytalności pod wpływem, przecież takiego chuja to powinni tego samego dnia żywcem zakopać, żeby nawet nie zdążył mieć kaca.
W tym przypadku 12 a po 8 może się ubiegać o przedterminowe, ALE, jeśli rodzice sędziowie i pisiory to nawet celi nie powącha.
W tym przypadku 12 a po 8 może się ubiegać o przedterminowe, ALE, jeśli rodzice sędziowie i pisiory to nawet celi nie powącha.
Głupiś jeśli myślisz, że musi być pisiorem, żeby się wykpić, przecież, te kurwy w sądach biją na łeb każdą partię polityczną swoich kolesiostwem
Gość może dostać 25 lat. Prokuratura coraz częściej stawia zarzuty zabójstwa, a nie wypadku drogowego. I mam nadzieje że dzieciak za 25 lat będzie czekał przed więzieniem i mu podziękuje.
Dostanie 8 lat po 4 wyjdzie,
Jak ma starych sędziów, to gówno dostanie. Zostanie stwierdzona niepoczytalność, czy inne gówno i trafi najwyżej do psychiatryka
Do takiego państwa nazistowskiego dozylismy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów