📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oho, Tomky, czyżbym słyszał ból dupy wielbiciela volkswagszrotów?
Pasiorek w TDi nie pali już na cztery gary?
Pasiorek w TDi nie pali już na cztery gary?
Aha, mistrz prostej, na pierwszym większym zakręcie wyleciał. Szkoda, że na drzewie nie skończył.
Avalanger, zupełnie nie, osobiście jeżdzę bezpiecznym volvo, zwyczajnie krew mnie zalewa jak widzę kretynów jak w nagraniu, jak i tych komentujących w taki gówniany sposób
Jakby mial syncro nic by sie nie stalo
ot kierowca vieswagena, czego innego si emozna spodziewac. na zachodzie marka dla ubogich, na polskiej wsi wyznacznik prestizu i wszystkiego co naj
obowiazkowo tdi
obowiazkowo tdi
i sie nazapierdalał kretyn jebany, zabrac takiej kurwie prawko dożywotnio, golfa tata kupił i już PRO DRIVER sie włączył
Ja wiem, że stróże prawa, wiem, że łapanie pirata i sratatata, ale takie wyprzedzanie, jakie pokazali panowie policjanci też jest co najmniej wyprzedaniem idioty. Zakręt niewidoczny, a oni wyprzedzają
I 50% winy za wypadek ponosi policja. Zapierdalal to powinni od razu go zatrzymac a nie czekac. To tak jak by koles szedl z bronia i zabijal a oni by liczyli ilu zeby wiekszy wyrok dostal. CHUJ nie policja za cos takiego powinlni byc zwolnieni ze sluzby.
@up
Chyba żartujesz. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Może jeszcze oskarżyć policjantów o niepowstrzymanie każdego samobójcy przed śmiercią? Golfiarz zapierdalał - golfiarz ponosi 100% winy. Ach te 70 lat socjalizmu mózgi ludziom powyżerało...
Chyba żartujesz. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Może jeszcze oskarżyć policjantów o niepowstrzymanie każdego samobójcy przed śmiercią? Golfiarz zapierdalał - golfiarz ponosi 100% winy. Ach te 70 lat socjalizmu mózgi ludziom powyżerało...
Świst napisał/a:
Rozumiem, że chcieli poczekać, aby wstawić klientowi większy mandat. Z drugiej strony mogli od razu zatrzymać tego idiotę i zapobiec wypadkowi, może uratowali by w ten sposób czyjeś życie.
Nie wiem, albo ja zawsze trafiam na takie nagrania, albo za każdym razem tak wygląda reakcja policji na wykroczenia idioty. Jadą przez dłuższy czas za delikwentem i później ogłaszają, że nazbierał kilkadziesiąt punktów - tak rodzi się sukces policji, bo schwytała groźnego pirata drogowego. Insynuując: policja nie zatrzymuje typka, ten wjeżdża w przystanek dzieci, mordując czwórkę na miejscu. Pytanie:
KTO K***A IDZIE SIEDZIEĆ?
miałem 3 wypadki samochodowe i za każdym razem błędem była moja głupota czyli szpanowanie mocnym autem i przeliczenie się z umiejętnościami.. Karma istnieje
No debil... ja na nie takich łagodnych łukach i na 70 na pewno nie leciał bym 117... ani tym bardziej nie wyprzdzal na luku...
Szkoda tylko auta.
Szkoda tylko auta.
mobilki mobilki jak tam droga od Bytowa ? Powtarzam. jak tam droga odbytowa ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów