Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem, albo ja zawsze trafiam na takie nagrania, albo za każdym razem tak wygląda reakcja policji na wykroczenia idioty. Jadą przez dłuższy czas za delikwentem i później ogłaszają, że nazbierał kilkadziesiąt punktów - tak rodzi się sukces policji, bo schwytała groźnego pirata drogowego.
No i bardzo dobrze robią! Jak by zatrzymali od razu dali kilka pkt i kilka stówek to by się tylko roześmiał, bo mandaty w Polsce są śmiesznie niskie, a szansa, ze znowu spotka policję minimalna. A tak to mu zabierają prawo jazdy i więcej zagrożenia nie będzie stwarzał.
Oj tam pierdolicie. Jakbyście mieli taką piekną bestię na zajebistej feldze, całą oszpojlerowaną
Że co kurwa zrobioną?
a twoje e36 1.6 w kompakcie ile km wiecej dostaje od "podtlenku lpg" zamieli chociaż na śniegu??PS: "twoje' z małej bo tyle szacunku co do cygana:p turlaj salami ziomekOj tam pierdolicie. Jakbyście mieli taką piekną bestię na zajebistej feldze, całą oszpojlerowaną i wyszpachlowaną oraz pewnie ze 150W głośniki to byście też korzystali z tego ,że jedziecie z górki i wasze 1.3 z podtlenkiem LPG osiąga w końcu >120km/h i do tego są kumple co za świadków zrobią to byście też tak zapierdalali. Chuj ,że wypadek ale +10 do lansu na dzielni i +5 do respektu u ziomeczków oraz +2 do fiuta doszło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów