Po nawałnicy rusza logistyka oczyszczająca ulice tego miasta. Nic szczególnego. Jest śnieg, jest impreza! Oczywiście do wywozu śniegu z ulic używany jest transport ciężarowy. Koszt operacji to około 22 miliony $ i cztery dni pracy. W tym przypadku spadło 25cm świeżego puchu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak wygląda polska maszyna do wciągania śniegu:
(materiał półwłasny, bo sam znalazłem na googlu)
(materiał półwłasny, bo sam znalazłem na googlu)
@mieszalniapasz
Z tym, że gość który to nagrywa urodził się w Kanadzie. I sam przez siebie interesuje się Polską i nagrywa filmy po polsku. Równie dobrze mógłby się wypiąć na swoje pochodzenie. Więc bez spiny proszę
Z tym, że gość który to nagrywa urodził się w Kanadzie. I sam przez siebie interesuje się Polską i nagrywa filmy po polsku. Równie dobrze mógłby się wypiąć na swoje pochodzenie. Więc bez spiny proszę
Brakowało dzieci bawiących się w tym śniegu wtedy by był materiał na harda!
U mnie takie coś już 3 lata temu widziałem a ulice mamy zaśnieżone tylko przez krótki czas jak pada cały dzień to pługów na ulicach czasem więcej niż osobówek. Pamiętam jeszcze jak z 2 lata temu tyle śniegu z miasta wywozili że ciężarówki z śniegiem nie wyrabiały z wywożeniem to wtedy ulice były czarne jak smoła. Ale niestety tak jest tylko jak bardzo napada jak spadnie cienka warstwa to nikt nawet dupy nie ruszy ale dam sobie rękę uciąc że gdyby była potrzeba to by to u nas wyglądało jak w kanadzie tylko że u nas tyle śniegu nie ma już od dobrych paru lat i właściwie nie ma takiej potrzeby a ostatnio jak spadło naprawdę dużo to nie mam zastrzeżeń do drogowców. Pozdrowienia z południowej Wielkopolski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów