Po nawałnicy rusza logistyka oczyszczająca ulice tego miasta. Nic szczególnego. Jest śnieg, jest impreza! Oczywiście do wywozu śniegu z ulic używany jest transport ciężarowy. Koszt operacji to około 22 miliony $ i cztery dni pracy. W tym przypadku spadło 25cm świeżego puchu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawe...u nas na osiedlu jest żółty śnieg z gównami do kwietnia. Nikt nie wywozi i jest za****e
Jełopie masz okazję zobaczyć coś poza twoim podwórkiem więc się ciesz bo ci się może nie powtórzyć
I naucz się używać prawego alta, patrioto.
@edit Przypadkowo kliknąłem ci piwo, wybacz. To szczyny rozwodnione.
I naucz się używać prawego alta, patrioto.
@edit Przypadkowo kliknąłem ci piwo, wybacz. To szczyny rozwodnione.
aż miło popatrzeć ...
a śnieg w Kanadzie rozpuszczają i rozlewają do butelek jako woda źródlana taki to łebski kraj
co to jest 25cm śniegu
Kaskaderdx10 napisał/a:
co to jest 25cm śniegu
To jest tyle, żeby JebałN76 nadawał przez tydzień, że w PL jest koniec świata.
Pług wirnikowy się nazywa ta maszyna określana mianem dmuchawy.
Powiedziałem co wiedziałem , dziękuje.
A potem go pakują i wysyłają do Polski.
Kurwa jak słyszę: "jak to się mówi po polsku?" to mi się przypominają "polscy niemcy", co po 2 tygodniach w niemieckich pomidorach nie wiedzieli po powrocie jak się nazywa piwo po polsku.
up
Jak zna nazwę po angielsku, bo się tam spotkał pierwszy raz z taką maszyną i jej nazwą, to jest ok. Zero spiny.
Jak zna nazwę po angielsku, bo się tam spotkał pierwszy raz z taką maszyną i jej nazwą, to jest ok. Zero spiny.
można jeszcze było wspomnieć, że autorem tego filmiku jest polski trucker mieszkający w Montrealu nolibab3, czyli Rafał. Tak czy owak piwo leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów