Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby wam ktoś co chwile wchodził i wpuszczał -30'C do środka też byście kombinowali.
Wolnego kurwa... Jak można "wpuszczać" temperaturę? Prędzej można by wpuścić ciepło - a raczej wypuścić ciepło z wewnątrz, biorąc pod uwagę już ten Twój czasownik "puszczać" z odpowiednim formantem. Nie wątpię,że wiesz o co chodzi w wymianie ciepła,a raczej przekazaniu energii, bo chyba debilem nie jesteś, więc nie będę się na ten temat rozpisywał.
BTW piwo "leci" na Twoje konto.
Wolnego kurwa... Jak można "wpuszczać" temperaturę? Prędzej można by wpuścić ciepło - a raczej wypuścić ciepło z wewnątrz, biorąc pod uwagę już ten Twój czasownik "puszczać" z odpowiednim formantem. Nie wątpię,że wiesz o co chodzi w wymianie ciepła,a raczej przekazaniu energii, bo chyba debilem nie jesteś, więc nie będę się na ten temat rozpisywał.
ta wypowiedz wskazuje, że twarz w twoim avatarze należy do ciebie
ta wypowiedz wskazuje, że twarz w twoim avatarze należy do ciebie
I słusznie, aczkolwiek nie Może się po prostu zgrywam jaki to ja inteligentny jestem ;P
myślałem ze on deskę kopił xD
widzisz kurwa, nie kopił ale ciungnoł, nugi nie używał
a tego typa chce zamiast CO
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów