Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy kierownica w aucie
Wystarczy kierownica w aucie i luz na pół obrotu.
Sam miałem golfa II xD
Tak się spinasz, że Golf jest szwabski, a sam Audi jeździsz.
(No chyba że Ci o starego Żubra chodziło
nie zesrałeś się przy tej spinie?
Legenda polskich szos? Weź Ty idź się pierdolnij... legendą można nazwać golfa mk1 ale nie kurwa to gównozidło jakim jest golf 2. Polskich dróg? Kurwa to znaczy, że żyjemy w surrealistycznej przyszłości co Hitler wygrał wojne? Polskie szosy posiadały o wiele piękniejsze rzeczy niż to CHUJOSTWO, co nazywasz legendą... wolał bym 126p, bądz Warszawe, niż ten gnój-wagen... tak sam nie jeżdżę lepszym, mam skromną A80... i idź spłoń kurwa... to jest sadistic.pl można negować wszystko i wszystkich... nie podoba sie wypierdalaj na forum fał wi... Elo...
Zawiła logika imbecyla. Bardziej nieudolnego i żałosnego ataku - nie tylko na mnie - jeszcze na tym forum nie widziałem. Najlepsze jest to, że w sumie dostało mi się bez powodu. Zgroza.
Zanim cokolwiek napiszesz, radziłbym się upewnić co do znaczenia terminów jakimi się posługujesz. Ponadto szkoda, że nie wstawiłeś więcej wielokropków. Byłoby poprawniej, a z pewnością estetyczniej.żyjemy w surrealistycznej przyszłości co Hitler wygrał wojne?
Weź człeku żałosny przeczytaj coś tutaj napierdział i się zastanów jaki ma to sens.idź spłoń kurwa... to jest sadistic.pl można negować wszystko i wszystkich... nie podoba sie wypierdalaj na forum fał wi... Elo...
Poza tym czyżbyś miał jakieś traumatyczne wspomnienia związane z golfem 2, że tak na mnie naskoczyłeś bez powodu? Może byłeś w nim regularnie gwałcony przez ojca, sąsiada bądź proboszcza? A może przez wszystkich na raz?
Jesteś komediodramatem unurzanym w intelektualnym rynsztoku. Wracaj do niego czym prędzej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów