0.50 Panowie aż zapomnieli po co przyszli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
0.50 Panowie aż zapomnieli po co przyszli
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie rucha mnie to :/
Po co dziewczynom majtki, żeby tylko chroniły przed wypadnięciem kulek gejszy lub analnych. Tak to są niepotrzebne
tak powinno się nosić stringi? przecież niektóre tylko tak je noszą. i nie zapomnę dodać, że najczęściej są tłuste i mają przy tym za małe spodnie... a więc coś dla Was, Panowie.
a czy niektórzy panowie noszą majtki lepiej? ^^ do tego spadające gacie
rosier napisał/a:
a czy niektórzy panowie noszą majtki lepiej? ^^ do tego spadające gacie
Przyznaj, kręcą was grubi robotnicy schylający się i pokazujący rowek, albo piękną kolorystykę majtek.
@up
od razu robotnicy ;/ a gacie piekarza ? z przodu sernik z tylu piernik ? :]
od razu robotnicy ;/ a gacie piekarza ? z przodu sernik z tylu piernik ? :]
Zwykła bielizna ( figi itd. ) jest po to by ksztaltowac cialo, tym razem pupe. No jesli sie nie ma co to sie nosi stringi, proste ;P Wiecie, dechy sie nie da "ulepszyć" lub wypuklić cóż...
Nie robią już ładnych stringów? Tylko takie z kuchennych zasłonek w groszki?
ifryt napisał/a:
Po co dziewczynom majtki, żeby tylko chroniły przed wypadnięciem kulek gejszy lub analnych. Tak to są niepotrzebne
Żeby nie zostawiać w autobusie na siedzeniu śladów jak ślimaki.
Stringi sa ble...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów