18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Crapshit 2016-09-18, 21:42 5
Andrzej Dupa....
Zgłoś
Henboh 2016-09-18, 21:58 5
A tam, sami się wkręcili.

"- Jakąś stronę macie?
- Jeleniejaja.com"

I cały misterny plan poszedł się jebać. Marionetka prezesa już nie musiała szukać dalszych wymówek i spokojnie mogła sobie odejść.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
GlassEdi 2016-09-18, 22:07 4
Panowie, nie wpierdalajcie wszędzie polityki. Ten filmik z polityką nie ma nic wspólnego.
Zgłoś
mygyry 2016-09-18, 22:09 2
Przebrali się za mormonów, sprytnie
Zgłoś
micran 2016-09-18, 22:13 7
Słabe to, wypalili się albo za bardzo się starają i wygląda to bardzo słabo

Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Zgłoś
d................a 2016-09-18, 22:25 2
Cholera, ale dobre!!!!!
Zgłoś
tranzystor 2016-09-18, 23:10 47
Cytat:

Tak sie robi jaja z rozmachem

Powinni się nazwać JelenieZwisy, to przynajmniej nazwy suchej by nie mieli. Dno robione na siłę, żeby zaistnieć na YT.
Zgłoś
MowilaZeMa18xxx 2016-09-18, 23:26 7
do roboty pedały
Zgłoś
stjepano 2016-09-18, 23:36 3
Bieda większa niż w Zimbabwe.
Zgłoś
mondry8 2016-09-18, 23:47 1
Wydaje mi sie ze wojewódzki nie przeleje bo to pedał jest.
Zgłoś
tuxkiller 2016-09-19, 1:08 12
ale to jest żałosne, ja pierdole.
Zgłoś
spinaczel 2016-09-19, 1:24 2
Oni już w obozie siedzą. I ten od komentarza z jarkiem pewnie tez

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Rasael 2016-09-19, 2:27 5
To ma być wkręta? To ja mam lepszą - poprosić go o wsparcie reklamowe piekarni, po czym przypierdolić w mordę ciastem! Albo reklamę sauny i ponaparzać brzozowymi witkami (najlepiej w rocznicę Smoleńska ). Niech to się stanie rzeczywistością...

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
ZielonyPan 2016-09-19, 4:49 2
Pan prezydent sympatyczny

Nie bądz jeleń, szanuj zieleń :d
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów