Karol Karólak z LKS Cosmos Józefów. Podobno Fornalik już się nim zainteresował, do kadry z nim, bo ma talent !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raz w życiu to i świnia niebo zobaczy
Jakby ten lewej nie bał się piłki jak ciota to by g*wno było a nie gol
Chuj się znacie specjaliści! Brama zajebista! Jeżeli chłopak ma takie kopyto w nodze to długo nie pogra w tej A-Klasie! Piwo jak nic, albo nawet cały Browar
kurwa, nigdy nie grałem w a-klasie, ba nawet nie miałem żadnej licencji zawodnika, ale zawsze wyskakując obracałem się żeby sobie mordy nie poharatać.
O jebany! Jak Carlos!
Eksperci.... wy to pewnie nie potraficie jebnąć piłki z woleja bo nóżki macie za słabe...
Eksperci.... wy to pewnie nie potraficie jebnąć piłki z woleja bo nóżki macie za słabe...
rafal88x napisał/a:
podkład muzyczny jak z reklamy podpasek..
Sam jestes kurwa jak reklama podpasek, najlepiej takich zużytych.
Jesli ktos jest ciekawy co to za kawalek to prosze
East Clubbers Wonderful Dancing + jakies malpio-rapowe gowno dodane w tle
@upup Nikt nie jest ciekawy co to za syf. Wyp... ekm znaczy się niedobry niedobry ty!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów