Brawo dla naszego mistrza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podniecacie się tym Stochem jakby 2 złote medale zdobył na olimpiadzie.
dodam tylko że w Białymstoku jest osiedle Słoneczny Stok i stąd ta zmiana
Jak się Putin wku*wi to przez naruszenie ciszy olimpijskiej potracimy medale.
Uwielbiam tę atmosferę gdy Polacy się cieszą z wygranej rodaka, czyjejkolwiek To jest najpiękniejsze na świecie, a Polaków za granicą potrafi zjecnoczyć jak nic! (jeśli pierdolę bez sensu to przepraszam, ale jest sobota, sami wiecie(
Pan Kamil chyba zbyt mocno sobie wziął na poważnie kawał o tym jak przychodzi do kiosku i próbuje kupić gazetę.
i przez takie właśnie promocje Stoch może być zdyskwalifikowany i pozbawiony tytułów, właśnie o tym w kolorowym pudełku mowili.
@wajnona, dobrze gadasz, bardzo dobrze. Ale mimo to, wyjazd do kuchni
@WalniętyKnur
Możesz rozwinąć? Dzisiaj pierwszy raz od roku włączyłem telewizor i pominąłem wszelakie ględzenie, więc nie wiem o co chodzi.
Możesz rozwinąć? Dzisiaj pierwszy raz od roku włączyłem telewizor i pominąłem wszelakie ględzenie, więc nie wiem o co chodzi.
Białystok kopiuje pomysł z Zamościa. W Zamościu parę dni temu zmienili na "Słoneczny Stoch" i na "Królowej Justyny".
Aby nie być gołosłownym podaje źródła.
wprost.pl/ar/436156/Bylo-osiedle-Sloneczny-Stoch-jest-przystanek-Krolo...
tvp.info/informacje/rozmaitosci/osiedle-sloneczny-stoch-w-zamosciu/13987936
Dla Kamila zimne piwko
P.S szukając dla was linków na potwierdzenie znalazłem coś takiego
:"Okazuje się że na tego typu akcję nie zgodził się Polski Komitet Olimpijski. Firma dostała zakaz używania nazwisk polskich olimpijczyków tłumacząc się tzw. ciszą olimpijską. Pomysłu zamojskich kierowców nie pochwala również sponsor Kamila Stocha firma 4F, której przedstawiciele wyjaśniają, że takie aktywności narażają Kamila Stocha oraz innych sportowców na poważne konsekwencje, m.in. utratę medalu olimpijskiego i wykluczenie z udziału w Igrzyskach Olimpijskich.,"
lublin112.pl/zamosc-dostal-ostrzezenie-sloneczny-stoch-krolowej-justyn...
Aby nie być gołosłownym podaje źródła.
wprost.pl/ar/436156/Bylo-osiedle-Sloneczny-Stoch-jest-przystanek-Krolo...
tvp.info/informacje/rozmaitosci/osiedle-sloneczny-stoch-w-zamosciu/13987936
Dla Kamila zimne piwko
P.S szukając dla was linków na potwierdzenie znalazłem coś takiego
:"Okazuje się że na tego typu akcję nie zgodził się Polski Komitet Olimpijski. Firma dostała zakaz używania nazwisk polskich olimpijczyków tłumacząc się tzw. ciszą olimpijską. Pomysłu zamojskich kierowców nie pochwala również sponsor Kamila Stocha firma 4F, której przedstawiciele wyjaśniają, że takie aktywności narażają Kamila Stocha oraz innych sportowców na poważne konsekwencje, m.in. utratę medalu olimpijskiego i wykluczenie z udziału w Igrzyskach Olimpijskich.,"
lublin112.pl/zamosc-dostal-ostrzezenie-sloneczny-stoch-krolowej-justyn...
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
@wajnona, dobrze gadasz, bardzo dobrze. Ale mimo to, wyjazd do kuchni
Mój mężczyzna już zjadł i jest najedzony Lepiej Ty idź sobie chociaż jajecznicę zrób (piszę to z autentycznj troski!)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów