18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blendziooh 2012-12-27, 13:08 3
Jak by ktoś nie wiedział to to są ci sami panowie co na nich krzyczał tak zwany "dziadek z siekierą kontra motocykliści" (motyw z jazdą po torze dla samochodów RC).

I widzicie kurwa - jak niedawno tutaj był filmik o tym dziadku, to każdy z mordą, że dziadka to ma prawo wkurwiać, że jeżdżą i hałasują mu obok domu (mimo, że tor dla RC, ale chuj z tym, tor to tor).
A jak jeżdżą po ulicy to też wam kurwa źle. Zastanówcie się nad sobą, być może ten kraj jest zjebany, a nie kierowcy motocykli? Skoro ogarniają na tyle, żeby robić stoppie na światłach pomiędzy 2 samochodami to mi nic więcej nie potrzeba, by mieć o nich zdanie, że są zajebiście dobrzy.

A druga kwestia to zazdrość - kierowcy z uprawnieniami tylko na B zawsze cisną na motocyklistów, bo sami by chcieli pojeździć, a nie mogą, bo nie mają A, a bez prawka to się cykają.

Z motocyklami jest tak samo jak z rowerami - jak się wkręcisz to ni chuja nie potrafisz przestać jeździć.
Zgłoś
Damain 2012-12-27, 13:13
A ja tam pierdole takie crossy - tylko choppery.
Zgłoś
wiktor95 2012-12-27, 13:17 1
Mieszkam w Norwegi, i mam 17 lat mam motorower (50cc..) supermotard z silnikiem am6 .. Wiem ze to jest nic w porownaniu z waszymi ktm i yamaha itp... Tutaj w Norwegi mamy od zajeba*ia sklepow z tuningowymia czesciami do motorowerow, Kolega ma 86cc cylinder 28 mm gaznik i duzo innych czesci i wyciaga mu 140 z dobrym przyszpieszeniem, nie jedne oryginalne 125cc wyprzedzil, ale nie sprzet lecz technika robi z ciebie zawodnika, pozdrawiam was chlopaki:)
Zgłoś
Szalej 2012-12-27, 13:21
3.53
Zgłoś
simos921 2012-12-27, 13:25
Piweczko leci! Chłopaki dają rade! Wielki szacun!
Zgłoś
Sayper1 2012-12-27, 13:49 3
chciałbym zobaczyc kiedy ktos z was jedzie po schodach, a przechodzień z całej siły pcha go na barierke. Nawet lepiej byłoby z fronta sie wpierdolić, ale to juz w filmach... A z tym opisem to chyba sobie zartujecie. Wszystko co jest pokazane na drogach publicznych jest niezgodne z prawem, nie mówiąc juz o tym kiedy nie jeżdzicie po dordze tylko po chodnikach, kładkach itd.
Zgłoś
P................3 2012-12-27, 13:58
Ktoś zna może tytuł tego kawałka?
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-27, 13:58 2
jezdzicie po torze do tego przystosowanym OK , ale jak wpierdalacie sie na droge ,chodniki itp to jestescie skrajnymi pojebami! i zycze wam zebyscie wyjebali o drzewo i zabili sie
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-27, 14:15
@Piechur23, Puff Daddy feat. Jimmy Page - Come With Me. Browarek za pasję. Obym rowerkiem się z wami nie przeciął, gdzieś przelotem na moście, kładce czy innych wertepach
Zgłoś
D................y 2012-12-27, 14:15 1
DonSalieri napisał/a:

jezdzicie po torze do tego przystosowanym OK , ale jak wpierdalacie sie na droge ,chodniki itp to jestescie skrajnymi pojebami! i zycze wam zebyscie wyjebali o drzewo i zabili sie

A ty jesteś skrajnym debilem śmierci nikomu sie nie życzy palańcie!!! Oni zgina robiąc to co kochają a ty jebniesz od przećpania!!!
Zgłoś
Sayper1 2012-12-27, 14:22
DioniZy napisał/a:

A ty jesteś skrajnym debilem śmierci nikomu sie nie życzy palańcie!!! Oni zgina robiąc to co kochają a ty jebniesz od przećpania!!!

Zgłoś
Adik0160 2012-12-27, 14:34
za materiał własny - pifo
Zgłoś
cinoslav 2012-12-27, 14:53
Co jak co, na dłuższą metę motocykle SM są chujowe, ale śmignąłem w tym sezonie na Husqvarnie 450 kolegi i przyznam, że zabawa przednia z jazdy takim cackiem
Zgłoś
sizar11 2012-12-27, 14:56
Kawałek to soundtrack z godzilli. Puff Daddy-Come with me.
Zgłoś
wolfik990 2012-12-27, 14:58

Słucha on rapu. Metale! BRAĆ GO!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem