📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by ktoś nie wiedział to to są ci sami panowie co na nich krzyczał tak zwany "dziadek z siekierą kontra motocykliści" (motyw z jazdą po torze dla samochodów RC).
I widzicie kurwa - jak niedawno tutaj był filmik o tym dziadku, to każdy z mordą, że dziadka to ma prawo wkurwiać, że jeżdżą i hałasują mu obok domu (mimo, że tor dla RC, ale chuj z tym, tor to tor).
A jak jeżdżą po ulicy to też wam kurwa źle. Zastanówcie się nad sobą, być może ten kraj jest zjebany, a nie kierowcy motocykli? Skoro ogarniają na tyle, żeby robić stoppie na światłach pomiędzy 2 samochodami to mi nic więcej nie potrzeba, by mieć o nich zdanie, że są zajebiście dobrzy.
A druga kwestia to zazdrość - kierowcy z uprawnieniami tylko na B zawsze cisną na motocyklistów, bo sami by chcieli pojeździć, a nie mogą, bo nie mają A, a bez prawka to się cykają.
Z motocyklami jest tak samo jak z rowerami - jak się wkręcisz to ni chuja nie potrafisz przestać jeździć.
I widzicie kurwa - jak niedawno tutaj był filmik o tym dziadku, to każdy z mordą, że dziadka to ma prawo wkurwiać, że jeżdżą i hałasują mu obok domu (mimo, że tor dla RC, ale chuj z tym, tor to tor).
A jak jeżdżą po ulicy to też wam kurwa źle. Zastanówcie się nad sobą, być może ten kraj jest zjebany, a nie kierowcy motocykli? Skoro ogarniają na tyle, żeby robić stoppie na światłach pomiędzy 2 samochodami to mi nic więcej nie potrzeba, by mieć o nich zdanie, że są zajebiście dobrzy.
A druga kwestia to zazdrość - kierowcy z uprawnieniami tylko na B zawsze cisną na motocyklistów, bo sami by chcieli pojeździć, a nie mogą, bo nie mają A, a bez prawka to się cykają.
Z motocyklami jest tak samo jak z rowerami - jak się wkręcisz to ni chuja nie potrafisz przestać jeździć.
Mieszkam w Norwegi, i mam 17 lat mam motorower (50cc..) supermotard z silnikiem am6 .. Wiem ze to jest nic w porownaniu z waszymi ktm i yamaha itp... Tutaj w Norwegi mamy od zajeba*ia sklepow z tuningowymia czesciami do motorowerow, Kolega ma 86cc cylinder 28 mm gaznik i duzo innych czesci i wyciaga mu 140 z dobrym przyszpieszeniem, nie jedne oryginalne 125cc wyprzedzil, ale nie sprzet lecz technika robi z ciebie zawodnika, pozdrawiam was chlopaki:)
chciałbym zobaczyc kiedy ktos z was jedzie po schodach, a przechodzień z całej siły pcha go na barierke. Nawet lepiej byłoby z fronta sie wpierdolić, ale to juz w filmach... A z tym opisem to chyba sobie zartujecie. Wszystko co jest pokazane na drogach publicznych jest niezgodne z prawem, nie mówiąc juz o tym kiedy nie jeżdzicie po dordze tylko po chodnikach, kładkach itd.
Ktoś zna może tytuł tego kawałka?
jezdzicie po torze do tego przystosowanym OK , ale jak wpierdalacie sie na droge ,chodniki itp to jestescie skrajnymi pojebami! i zycze wam zebyscie wyjebali o drzewo i zabili sie
@Piechur23, Puff Daddy feat. Jimmy Page - Come With Me. Browarek za pasję. Obym rowerkiem się z wami nie przeciął, gdzieś przelotem na moście, kładce czy innych wertepach
DonSalieri napisał/a:
A ty jesteś skrajnym debilem śmierci nikomu sie nie życzy palańcie!!! Oni zgina robiąc to co kochają a ty jebniesz od przećpania!!!jezdzicie po torze do tego przystosowanym OK , ale jak wpierdalacie sie na droge ,chodniki itp to jestescie skrajnymi pojebami! i zycze wam zebyscie wyjebali o drzewo i zabili sie
DioniZy napisał/a:
A ty jesteś skrajnym debilem śmierci nikomu sie nie życzy palańcie!!! Oni zgina robiąc to co kochają a ty jebniesz od przećpania!!!
Co jak co, na dłuższą metę motocykle SM są chujowe, ale śmignąłem w tym sezonie na Husqvarnie 450 kolegi i przyznam, że zabawa przednia z jazdy takim cackiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów