📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Supermoto - half the speed, twice the fun!
wormarder napisał/a:
znajdźcie sobie kurwa jakieś forum albo zróbcie sobie jakiś zbiorczy na to i tam to oglądajcie a nie cała poczekalnia zawalona motorami, "pro driftem" i nie wiadomo czym
Mężczyzną żądzą trzy substancje:
-Alkohol
-Adrenalina
-Paliwo
Tobą jedynie internet...
Zasadniczo, supermoto i tak jest bezpieczniejsze niż nakurwianie jakimś ścigiem, tu zazwyczaj nie ma takich zawrotnych prędkości i przy wywrotce na gumie można sobie najczęściej dupe obedrzeć. 200km/h nie poleci chyba że jakiś samobójca sobie zmieni przełożenie ale wtedy to traci sens.
Ktoś tam się spinał że te motocykle będą na allegro jako nieśmigane. Kto kupuje taki sprzęt powinien sobie zdawać sprawę do czego on służy.
A u mnie się ojciec uparł na koła enduro w KTM i ni chuja nie kupi sm : /
Ktoś tam się spinał że te motocykle będą na allegro jako nieśmigane. Kto kupuje taki sprzęt powinien sobie zdawać sprawę do czego on służy.
A u mnie się ojciec uparł na koła enduro w KTM i ni chuja nie kupi sm : /
Ja ostatnio sprzedałem TDR 125 i się przerzuciłem na Bandziora 600, ale trochę boję się o moto, więc wheelie nie robie :/
sizar11 napisał/a:
Kawałek to soundtrack z godzilli. Puff Daddy-Come with me.
Dodam, że to marna przeróbka czarnuchów, pierwotna nagrywka jest od Led Zeppelin, kawałek pt. Kashmir.
Ja dzisiaj sobie pół godzinki pośmigałem cr-ką straszna chlapa i cały się upieprzyłem jak świnia. Trochę nie widzę sensu w supermoto bo to ani na drogę ani w teren ale co kto lubi. Ja w tyn roku zamieniłem ściga na krosa ale jednak wracam na plastiki. Może ktoś chce kupić cr-ke 250.
@MajkiWro, z jakiego województwa jesteście? ile takie bryki mniej wiecej kosztuja?
@up
O ile dobrze dedukuje, to po nicku mozna sie domyslic, ze chodzi o Wrocław. Ceny sa na allegro, ale za 12k mozna dorwac juz jakies 525 albo lc4
O ile dobrze dedukuje, to po nicku mozna sie domyslic, ze chodzi o Wrocław. Ceny sa na allegro, ale za 12k mozna dorwac juz jakies 525 albo lc4
Z utęsknieniem czekam na chłopaków na hardzie.
DonSalieri napisał/a:
jezdzicie po torze do tego przystosowanym OK , ale jak wpierdalacie sie na droge ,chodniki itp to jestescie skrajnymi pojebami! i zycze wam zebyscie wyjebali o drzewo i zabili sie
A ja ci życzę żeby ten pies co go masz w avatarze upierdolił ci jaja mami synku bo i tak ci są niepotrzebne
@kesnall
Generalnie to z całej Polski. Ja osobiście jestem z Wrocławia. A sprzęt zależy jaki i w jakim stanie ale można powiedzieć że między 5 a 15tys można znaleźć coś fajnego
@Loaloa
Zyczę powo bo życia ci może braknąć. Ja bym wolał zobaczyć ciebie z twoją niespodzianką w majtkach
wormarder napisał/a:
znajdźcie sobie kurwa jakieś forum albo zróbcie sobie jakiś zbiorczy na to i tam to oglądajcie a nie cała poczekalnia zawalona motorami, "pro driftem" i nie wiadomo czym
Wal się w dupę zjebany pedale.
Wie ktos może po jakim torze oni latali?
znajdźcie sobie k***a jakieś forum albo zróbcie sobie jakiś zbiorczy na to i tam to oglądajcie a nie cała poczekalnia zawalona motorami, "pro driftem" i nie wiadomo czym
Nie każdy nie interesuje się niczym innym niż granie w Tibie tak jak ty.
Co sie chlopie dziwisz jak sie WIGRY 3 cale zycie mialo!!!
"znajdźcie sobie k***a jakieś forum albo zróbcie sobie jakiś zbiorczy na to i tam to oglądajcie a nie cała poczekalnia zawalona motorami, "pro driftem" i nie wiadomo czym"
Jak na skrzyzowaniu zobaczysz kolesia pokazujacego ci fuck-a w momencie kiedy stawia motor na kolo to mozesz sobie pomyslec ze to bylem ja!!!
Nie każdy nie interesuje się niczym innym niż granie w Tibie tak jak ty.
Co sie chlopie dziwisz jak sie WIGRY 3 cale zycie mialo!!!
"znajdźcie sobie k***a jakieś forum albo zróbcie sobie jakiś zbiorczy na to i tam to oglądajcie a nie cała poczekalnia zawalona motorami, "pro driftem" i nie wiadomo czym"
Jak na skrzyzowaniu zobaczysz kolesia pokazujacego ci fuck-a w momencie kiedy stawia motor na kolo to mozesz sobie pomyslec ze to bylem ja!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów