Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa bohater. Napierdolić lasce - to dopiero wyczyn. Jeszcze się frajer buja jak pierdolony rezus... No i standardowa procedura - żaden sąsiad nawet pół chuja za drzwi nie wystawi żeby złożyć tego leszcza.
Białorycerz się kurwa znalazł. Dostała wpierdol bo zasłużyła. Widzisz gdzieś kuchnię albo kanapki?
Kurwa bohater. Napierdolić lasce - to dopiero wyczyn. Jeszcze się frajer buja jak pierdolony rezus... No i standardowa procedura - żaden sąsiad nawet pół chuja za drzwi nie wystawi żeby złożyć tego leszcza.
Przecież to zwierzę jest tak pijane/naćpane że ledwo stoi na nogach. Zresztą, skąd wiesz kim on jest? Może to jakiś lokalny bonzo narkotykowy. Dasz takiemu w ryj, następnego dnia odpalą Ciebie albo kogoś z Twojej rodziny.
Białorycerz się kurwa znalazł. Dostała wpierdol bo zasłużyła. Widzisz gdzieś kuchnię albo kanapki?
Samiec alfa się kurwa znalazł, z jakiej meliny wypełzłeś patusie? Rycerzykowanie to jedno, człowieczeństwo to drugie. Nikt nie zasługuje na to żeby lać go po mordzie jak psa, o ile czegoś nie odpierdolił, a ta kobieta prawie na pewno nic nie zrobiła, co najwyżej nie spełniła zachcianek tego zwierzęcia.
termin "białorycerstwo" upodobali sobie szczególnie nieruchający frustraci seksualni, to już norma. Nadużywanie tego określenia to praktycznie autoprezentacja. "Lewak","pisior","mordeczko", "białorycerzyk", itp. Tego typu określenia nie mówią za wiele o osobie nazywanej, za to wszystko o osobie która takim nazewnictwem się posługuje
@up
termin "białorycerstwo" upodobali sobie szczególnie nieruchający frustraci seksualni, to już norma. Nadużywanie tego określenia to praktycznie autoprezentacja. "Lewak","pisior","mordeczko", "białorycerzyk", itp. Tego typu określenia nie mówią za wiele o osobie nazywanej, za to wszystko o osobie która takim nazewnictwem się posługuje
Do pewnego stopnia jestem w stanie zrozumieć niechęć do takiej postawy, kiedyś prowadziłem małą firmę i karyna chciała mnie najzwyczajniej okraść. Przepracowała u mnie trzy godziny, a następnego dnia przyszła i zażądała wynagrodzenia za cały tydzień, inaczej cyk donosik do PIPu leci. Oczywiście kazałem jej z automatu wypierdalać, kodeks pracy czytałem do poduszki i w zasadzie mógłbym go cytować od ręki.
Następnego dnia przylazł właśnie taki "rycerzyk", i zaczął mi pierdolić pod oknem że jestem złodziejem i wykorzystuję ludzi. Przynajmniej miał dość rozumu żeby odpuścić kiedy dałem mu do zrozumienia że świerzbi mnie ręka żeby mu przylać w ten głupi ryj, i sobie poszedł. Ani jednego, ani drugiego więcej nie zobaczyłem, ale wspominam to z odrazą i skręca mi kiszki na samą myśl, że po moim mieście łażą takie mongoły.
Rozumiem jednak ludzi którzy wstawiają się w sytuacji, kiedy jakaś laska zbiera liście po mordzie. W naszym kręgu kulturowym bicie słabszych jest odbierane jako najgorsze skurwysyństwo i mam szczerą nadzieję, że tak pozostanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów