Czy jeżeli muzułmanin podaje Ci lewą rękę jako nieczystemu to czy prawą możez mu podać mydło z takiego samego powodu ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Guzik
Nie bronię panów wyżej i ogólnie zgadzam się z Twoim postem... poza jedną rzeczą. To coś złego, że czuję wyższość nad ludźmi tępymi jak bagnet mojego dziadka (co zwykle, choć zaznaczę, że nie zawsze, przekłada się na gówno-wykształcenie typu zawodówka)?
Nie bronię panów wyżej i ogólnie zgadzam się z Twoim postem... poza jedną rzeczą. To coś złego, że czuję wyższość nad ludźmi tępymi jak bagnet mojego dziadka (co zwykle, choć zaznaczę, że nie zawsze, przekłada się na gówno-wykształcenie typu zawodówka)?
Varulv napisał/a:
@Guzik
Nie chodziło mi o poczucie wyższości nad, jak to ująłeś, ludźmi tępymi jak bagnet Twojego dziadka tylko o szufladkowanie ludzi ze względu ma pochodzenie czy wykształcenie. Ogólnie zauważam tendencję u ludzi z "nowoczesnymi poglądami" do pogardy dla ludzi z małych miejscowości czy o słabszym wykształceniu. Najczęściej wygląda to tak, że jak ktoś się z nimi nie zgadza to pewnie jest wsiok po gimnazjum, który codziennie się ze szwagrem upija i leje swoją żonę albo słoik co przyjechał do W-wy i gówno wie o świecie. To takie uzurpowanie sobie prawa do bycia lepszym ze względu na poglądy. Zaznaczę, że działa to w obie strony tzn. przykładowo lewaki uważają się za nowoczesnych-lepszych a prawaki uważają się za lepszych bo nie podążają tępo za tą "nowoczesnością". Druga sprawa, że okazywanie wyższości nad innymi ludźmi jest brakiem kultury i oznaką buractwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów