Droga po trzeci Puchar Świata Rafała Sonika w rajdach cross-country. 6 rajdów, 4 wygrane, tysiące przejechanych kilometrów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie PIWO dla niego !
Piwko dla Rafała, oczywiście w mediach ni chuja.
Za to czy jakiś lewandowski czy inny piszczek pierdnie, to wszystkie portale i gazety o tym piszą.
Za to czy jakiś lewandowski czy inny piszczek pierdnie, to wszystkie portale i gazety o tym piszą.
jeździłbym, ale mnie nie stac nawet na chinskiego quada
Tak właśnie! Nie jacyś kopacze piłek a tacy ludzie rozsławiaja Polske na cały świat... Pieknie!
Taka historia jak to Rafał Sonik odwiedził kiedyś moją szkołę i zawitał na apelu.
Pełna powaga, wychodzi na środek jakaś dziewczyna uroczyście zaczyna: "Chcieliśmy przywitać PanaSonika"
Przy tej pełnej powadze ciężko było nie wybuchnąć śmiechem.
Pełna powaga, wychodzi na środek jakaś dziewczyna uroczyście zaczyna: "Chcieliśmy przywitać PanaSonika"
Przy tej pełnej powadze ciężko było nie wybuchnąć śmiechem.
Remixxx napisał/a:
Tak właśnie! Nie jacyś kopacze piłek a tacy ludzie rozsławiaja Polske na cały świat... Pieknie!
Misiu... pojedz do jakiegokolwiek kraju i zapytaj czy znają jakiegoś Polaka. Wiesz co odpowiedzą? Papież? Walesa? Nie. Przeważnie znają tylko Lewandowskiego. I nie ważne czy to Chile, RPA czy jakaś zawszona Angola. Żeby nie było, byłem i sprawdziłem.
W jaki więc kurwa sposób Sonik rozsławia Polskę skoro nie zna go prawie nikt? (nie ujmując nic Sonikowi)
Nie bez powodu ma takie nazwisko
Właściciel firmy Gemini Holdings czyli, dwóch galerii handlowych w Bielsku-Białej i w Tarnowie.
Jak stać to i jeździ ale nie ma co gość jest mistrzem.
Halibut, wiesz, wydaje mi się że tu nie chodzi o rozsławianie polski na cały świat przez p. Sonika ale tak to jak papież, skoczkowie, bokserzy... Dają jakąś informacje która może kogoś zaciekawić z grona w jakim się prezentuje.
p. Sonik w rajdach jest znany, w Dakarze startował z sukcesami i w tym środowisku jest znany.
Ty jesteś przynajmniej znany na świecie podwórko korytarz w szkole i za koszami na "szlugu"
Jak stać to i jeździ ale nie ma co gość jest mistrzem.
Halibut, wiesz, wydaje mi się że tu nie chodzi o rozsławianie polski na cały świat przez p. Sonika ale tak to jak papież, skoczkowie, bokserzy... Dają jakąś informacje która może kogoś zaciekawić z grona w jakim się prezentuje.
p. Sonik w rajdach jest znany, w Dakarze startował z sukcesami i w tym środowisku jest znany.
Ty jesteś przynajmniej znany na świecie podwórko korytarz w szkole i za koszami na "szlugu"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów