ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kolejny cymbał, co nie potrafi kilkoma prostymi słowami opisać prostego filmiku. A ty szukaj człowieku czy nie było materiału jak chcesz wrzucić...
Faktycznie, bomba od policjanta w 2:01 przepiękna
Za takie akcje przeciwko śmieciom zawsze piwko.
Za takie akcje przeciwko śmieciom zawsze piwko.
Jak czytam te komentarze, to az mi sie usmiech sam rysuje na twarzy
facet w szarej bluzie ma zostac skazany? za co? co najwyzej za puszczenie bąka.
Naruszenie nietykalności? Pobicie? A kto mu to udowodni? Kto zlozy zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa? Napastnikow dwoch, zapewne z przeszloscia, w sklepie 3 świadków, ktorzy poręczą jak było.
W polskim prawie jest cos takiego jak zamiar bezposredni i ewentualny popelnienia przestepstwa. Wystarczy ze swiadkowie zeznaja ze napastnik powiedzial "za chwile ci przy***ole tak ze gwiazdy zobaczysz" i to juz jest podstawa do obrony siebie lub mienia.
zanim sie wypowiecie - pomyslcie, czy znacie sie na tym choc troche, by pisac konstruktywne opinie. Najpierw sprawdzcie na wikipedii (internetowej wszechwiedzy) definicje pobicia.
facet w szarej bluzie ma zostac skazany? za co? co najwyzej za puszczenie bąka.
Naruszenie nietykalności? Pobicie? A kto mu to udowodni? Kto zlozy zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa? Napastnikow dwoch, zapewne z przeszloscia, w sklepie 3 świadków, ktorzy poręczą jak było.
W polskim prawie jest cos takiego jak zamiar bezposredni i ewentualny popelnienia przestepstwa. Wystarczy ze swiadkowie zeznaja ze napastnik powiedzial "za chwile ci przy***ole tak ze gwiazdy zobaczysz" i to juz jest podstawa do obrony siebie lub mienia.
zanim sie wypowiecie - pomyslcie, czy znacie sie na tym choc troche, by pisac konstruktywne opinie. Najpierw sprawdzcie na wikipedii (internetowej wszechwiedzy) definicje pobicia.
chyba wiem jakie emocje nim kierowały, rząd cały czas okrada sam wziął kredyt żeby założyć firmę powoli się rozkręca a tutaj wbija 2 patafianów co chcą haracz
Hindus napierdala dwóch kolesi a za nim dwóch się przypatruje, zamiast na nich skoczyć i chociarz ich przygnieść do ziemi jak on już to zrobił. mistrzowie niekumania sytuacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów