ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa nie wierzę w to co widzę, przepiękna akcja! Rozdupczył ich jak grodzki jajka, ale lamus za kasą to bardzo mu pomógł
Chodzą w parce jak dwa pedałki to dostali po mordach jak cioty
Edit: Autor wrzuty dostał warna za tagi, no nie wierzę Zamiast poprawić to lepiej sypnąć ostrzeżeniem, ech leniuszki (:
Edit: Autor wrzuty dostał warna za tagi, no nie wierzę Zamiast poprawić to lepiej sypnąć ostrzeżeniem, ech leniuszki (:
jeżeli nie ma uszczerbku na zdrowi większego niż 7 dni to można ew. cywilną sprawę założyć. Pracownik powie, że mu grozili i nic mu nie zrobią : ). Dobrze, że wpierdolił tym pizdą.
Pięknie oprawił tych kretynów.Ten pierwszy koleś ładnie wyłapał i tylko rączki uniósł na znak pokoju.Browar się należy.
Ten pierwszy chyba na dobrą minutę zapomniał jak to jest być gangsta bo leżał oszołomiony jak dziewczyna po gwałcie
piękna akcja - tylko mam dziwne przeczucie, że ten niepozorny ziomuś tych mendziarzy też by tak rozbił hiehie
O jebane w życiu nie widziałem tylu "piw" na raz. A Facet mistrz. Heh co za cioty z tych typków.
Pięknie facet rozjebał typów. I do tego jakie KO na pierwszym
rmf24.pl/news-skandaliczna-decyzja-prokuratury-sledczy-wypuscili-podej... - wypuścili gości na wolność
To Kitowcy jednak istnieją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów