ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Z opisu wynika że jeden z kolesi którzy zostali przykładnie dojebani, już wcześniej zrobił wjazd na sklep i go za to zgarnęli. Ktoś też wyżej napisał że nic mu nie zrobili i nikt o nic nie oskarżył sklepowego. A co do filmu to aż przyjemnie się oglądało, i pod koniec jak jeden się próbował obrócić i policjant go nogą z powrotem do gleby
Tak to powinno wyglądać, "gangsta" robi wjazd, spuszcza się im wpierdol- przyjeżdża policja, spisuje zeznania, tamtych do suki i za kratki. A nie że zaraz pojawia sie wątpliwość, "co jeśli coś któremuś połamię ręce albo szczękę, to mnie zamkną i jeszcze chujowi będę płacił odszkodowanie".
Tak to powinno wyglądać, "gangsta" robi wjazd, spuszcza się im wpierdol- przyjeżdża policja, spisuje zeznania, tamtych do suki i za kratki. A nie że zaraz pojawia sie wątpliwość, "co jeśli coś któremuś połamię ręce albo szczękę, to mnie zamkną i jeszcze chujowi będę płacił odszkodowanie".
W końcu coś konkretnego. Wielkie brawa, oglądanie takich akcji po prostu sprawia mi przyjemność.
Mam nadzieję, że to wideo "przekręci" licznik na sadolu.
A gościowi ze sklepu z chęcią wyślę dobrą wódkę za całą akcję.
A gościowi ze sklepu z chęcią wyślę dobrą wódkę za całą akcję.
Z takim facetem to można wieczorami na spacerki chodzić
sadolfan napisał/a:
ale wstyd dac sie zlapac przez jednego typa i do w taki sposob
Nie gorszy niż przychodzić z kolegą patusem aby pogrozić ludziom których próbowało się wcześniej okraść. Cały ten pan szanowny to jeden wielki wstyd.
made my day
1. akcja prima sort. 2 kozaki trafiły na nie tego skurwiela. prawdopodobnie dostaliby większy wpierdol, ale niestety kamera nad wejściem...
2. dlaczego takie chujki zawsze się tak śmiesznie bujają jak ten z prawej zaraz przed akcją właściwą? im większy kozak tym bardziej kręci biodrami. zumba jakaś czy ki chuj?
3. do takiej hołoty powinno się najpierw strzelać, dopiero później kłaść pokotem.
2. dlaczego takie chujki zawsze się tak śmiesznie bujają jak ten z prawej zaraz przed akcją właściwą? im większy kozak tym bardziej kręci biodrami. zumba jakaś czy ki chuj?
3. do takiej hołoty powinno się najpierw strzelać, dopiero później kłaść pokotem.
Pod filmikiem znajduje się komentarz bohatera przedstawionej sytuacji, wyjaśniajacy zajście
zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/jak-kuba-rozprawil-sie...
zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/jak-kuba-rozprawil-sie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów