ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jednak Tekken w pracy się do czegoś przydał.
komentarz z yt
ręce opadają
Cytat:
śmieciem to jest typ w szarej bluzie..ciemnota łyknie każdy komentarz dopisany pod filmikiem..ja widze tutaj pobicie 2 rozmawiających gości..agresorem w tej sytuacji jest facet który rzucił się z łąpami na 2 niewinnych gosci..a to ze cos mogli do niego mówic nie jest zadnym usprawiedliwieniem by łamać prawo o nietykalności cielesnej..to podstawowe prawo kazdego człowieka..mam nadzieje ze gosc w szarej bluzie stanie przed sadem i zostanie za swoj czy odpowiednio ukarany
ręce opadają
kupsobiegrzejnik, Widać, ze troll albo niedojeb :/
E... następnym razem monitoring wyłączyć a tych cwaniaków do piwnicy i zrobić im z dupy jesień średniowiecza jak w Pulp Fiction. Więcej satysfakcji i dodatkowy urok ogłoszeń zrozpaczonej matki "Mój biedny synek zaginął... a taki był dobry i kochany" A jaki byłby pożytek społeczny... Teraz to każdy z własnej kieszeni finansować im musi wikt i opierunek a lepsi z więźnia nie wyjdą. Amunicja jest tania, oduczy to może wszystkich bezużytecznych darmozjadów robienia gnoju.
Dobry koleś, piwo dla niego.
Ale podejrzewam, że on będzie miał przejebane, za pobicie tych typów. Wideo bez głosu. Oni nic nie zrobili, zapewne grozili. Nikt tego nie sprawdzi czy oni faktycznie grozili. A jako, że koleś ich pobił to pewnie on vbędzie miał przejebane- smutne, ale prawdziwe.
Chociaż ekspertem nie jestem, ale słyszałem o takich akcjach i to zazwyczaj ten co się bronił ma przejebane.
Ale podejrzewam, że on będzie miał przejebane, za pobicie tych typów. Wideo bez głosu. Oni nic nie zrobili, zapewne grozili. Nikt tego nie sprawdzi czy oni faktycznie grozili. A jako, że koleś ich pobił to pewnie on vbędzie miał przejebane- smutne, ale prawdziwe.
Chociaż ekspertem nie jestem, ale słyszałem o takich akcjach i to zazwyczaj ten co się bronił ma przejebane.
Jak już ich dojebal to mogl ich ze sklepu wyjebac, a nie zycie psuc. Nauczyli by sie nie wchodzic w szeregi i po sprawie, a tak to beda sie mscic.
Mam wielki szacunek do takich ludzi! I nie mówię bynajmniej o tych dwóch śmieciach. Mam nadziej że w pace wielki murzyn nabije ich na swojego wielkiego drąga i zrobi z nich swoje dziwki!
Aż mi oczy się zaszkliły, brawo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów