18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
Zgłoś
vantage 2013-02-07, 11:07
NO kurwa tak pięknie dnia nie mogłem zacząć
Zgłoś
g................6 2013-02-07, 11:17 8
lisu777 napisał/a:

początek jest rozpierdalający,typ się z nimi tarza po podłodze,a koledzy co robią?jeden kurwa łapa w kielni i spaceruje z telefonem,a drugi grzebie w papierach!

Bo go znają i wiedzą, że jak mu się wpierdolą między wódkę a zakąskę, to jeszcze im się dostanie. Koleś sobie świetnie poradził z tymi dwiema ciotami, prawdopodobnie po tym wszystkim lepiej się nawet czuł.
Zgłoś
MadDave 2013-02-07, 11:22 18
Jestem pewien że gdyby był dźwięk usłyszelibyśmy taką rozmowę
-S-sprzedawca , C- łyse cwele
-C dawaj kasę kurwo , bo kurwa ja i ziomuś ci kurwa jeb rozjebiemy ty kurwo
S- wypierdalać
C- co kurwa , taki kurwa z ciebie kurwa odważny kurwa no dawaj kurwa , chuju kurwa.
Tutaj następuje pierwsze trafienie
C- ooookurwa pawełek wstawaj spierdalamy ... oj oj , ała
S- ( do klienta ) dzwoń na policję
C- niee proszę , błagam , prosze pana , nie porszę , my przepraszamy, -pawełek - mhhyhmhmhhykuhwa.
S- policja zaraz tu będzie
C- aaałaa ty kurwo !! aaała , aał , boże ałł kurwa zobaczysz kurwo zabije....aaaaaaałaa
Wpada policja
C- ała bo mnie boli , wy kurwy chwdp! , aaał mamooooo

Mam nadzieje że gość ze sklepu nie dostał kary za pobicie z narażeniem utraty zdrowia , zachował się tak jak każdy kto broni swojej własności przed takimi łysymi cwelami którzy nic w życiu nie osiągną poza rekordami w piciu browarów za blokiem tak żeby matka nie widziała , gardzę takimi ludźmi a sprzedawcy należy się krata piwa . Amen
Zgłoś
p................a 2013-02-07, 11:23 20
kto normalny chodzi zastraszać w pomaranczowych butach ?
Zgłoś
szachu44 2013-02-07, 11:30 1
Jeśli to pracownik to bym odrazu mu podwyżkę dał a jego koledze reprymęde i to mocną. Jeśli o mnie chodzi uważam, że takich ludzi powinno się naprawdę doceniać za lojalność. Bo pewnie w tym sklepie nie zarabia aż tyle by robić takie poświęcenie.
Zgłoś
l................9 2013-02-07, 11:46
mój bohater!
Zgłoś
elkelk 2013-02-07, 12:02
będzie miało 1000 piw zakład?
Zgłoś
Massdeath 2013-02-07, 12:03
@MadDave

Masz fantazję synek musisz zacząć książki pisać
Zgłoś
Roszp 2013-02-07, 12:08 1
Zygovsky napisał/a:

Nie skazali pana pracownika za pobicie? Kto znajdzie informacje co grozi pracownikowi wg. polskiego prawa?

Nic.
Prokuratura nawet nie wystąpi z urzędu o taką pierdołę.
Jedyne co może zrobić pan dres to pozew cywilny, który i tak zostanie oddalony.
Zgłoś
n3grom 2013-02-07, 12:15
ma koles przeciez nagranie ze zostal pierwszy uderzony stal spokojnie zobaczcie sobie sami nagle przeskok momentu i dostaje byka i dopiero wtedy zajebal pierwszemu
Zgłoś
virdem 2013-02-07, 12:17
Piekna akcja, na poczatku myslalem ze ten dziadek cos hardkorowego odp**oli ale pracownik sklepu idealnie zareagowal, zazdroszcze opanowania i odwagi!
Zgłoś
FaR 2013-02-07, 12:47 1
A mnie najbardziej wkurwia mentalność takich chujków. Bronisz sklepu, swojego dobytku a za jakiś czas przyjdzie ci taki bo go na policję podkablowałeś albo pobiłeś. Kurwa co za ludzie. Dla takich idiotów kurwa to chyba będzie najlepiej jak ty będziesz patrzeć jak oni ci chatę opierdalają...
Zgłoś
xmikexpl 2013-02-07, 12:57
Ten policjant w środku co na końcu weszedł śmiesznie ślizgał się jak na łyżwach, troszkę jakby nie wiedział kogo pierwszego....
Zgłoś
T-Will 2013-02-07, 13:00
Ja pierdole co za kiepy, wielkie kurwa cwaniaczki a jak przychodzi co do czego to po 1 strzale leżą. Marzę żeby takich trafić i połamać ręce i nogi.
Zgłoś
Sadisti 2013-02-07, 13:01 3
bishfinger napisał/a:

fake
policja przyjechała po minucie

Zauważyłeś że ten filmik jest trochę okrojony??-.-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem