ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
lisu777 napisał/a:
początek jest rozpierdalający,typ się z nimi tarza po podłodze,a koledzy co robią?jeden kurwa łapa w kielni i spaceruje z telefonem,a drugi grzebie w papierach!
Bo go znają i wiedzą, że jak mu się wpierdolą między wódkę a zakąskę, to jeszcze im się dostanie. Koleś sobie świetnie poradził z tymi dwiema ciotami, prawdopodobnie po tym wszystkim lepiej się nawet czuł.
Jestem pewien że gdyby był dźwięk usłyszelibyśmy taką rozmowę
-S-sprzedawca , C- łyse cwele
-C dawaj kasę kurwo , bo kurwa ja i ziomuś ci kurwa jeb rozjebiemy ty kurwo
S- wypierdalać
C- co kurwa , taki kurwa z ciebie kurwa odważny kurwa no dawaj kurwa , chuju kurwa.
Tutaj następuje pierwsze trafienie
C- ooookurwa pawełek wstawaj spierdalamy ... oj oj , ała
S- ( do klienta ) dzwoń na policję
C- niee proszę , błagam , prosze pana , nie porszę , my przepraszamy, -pawełek - mhhyhmhmhhykuhwa.
S- policja zaraz tu będzie
C- aaałaa ty kurwo !! aaała , aał , boże ałł kurwa zobaczysz kurwo zabije....aaaaaaałaa
Wpada policja
C- ała bo mnie boli , wy kurwy chwdp! , aaał mamooooo
Mam nadzieje że gość ze sklepu nie dostał kary za pobicie z narażeniem utraty zdrowia , zachował się tak jak każdy kto broni swojej własności przed takimi łysymi cwelami którzy nic w życiu nie osiągną poza rekordami w piciu browarów za blokiem tak żeby matka nie widziała , gardzę takimi ludźmi a sprzedawcy należy się krata piwa . Amen
-S-sprzedawca , C- łyse cwele
-C dawaj kasę kurwo , bo kurwa ja i ziomuś ci kurwa jeb rozjebiemy ty kurwo
S- wypierdalać
C- co kurwa , taki kurwa z ciebie kurwa odważny kurwa no dawaj kurwa , chuju kurwa.
Tutaj następuje pierwsze trafienie
C- ooookurwa pawełek wstawaj spierdalamy ... oj oj , ała
S- ( do klienta ) dzwoń na policję
C- niee proszę , błagam , prosze pana , nie porszę , my przepraszamy, -pawełek - mhhyhmhmhhykuhwa.
S- policja zaraz tu będzie
C- aaałaa ty kurwo !! aaała , aał , boże ałł kurwa zobaczysz kurwo zabije....aaaaaaałaa
Wpada policja
C- ała bo mnie boli , wy kurwy chwdp! , aaał mamooooo
Mam nadzieje że gość ze sklepu nie dostał kary za pobicie z narażeniem utraty zdrowia , zachował się tak jak każdy kto broni swojej własności przed takimi łysymi cwelami którzy nic w życiu nie osiągną poza rekordami w piciu browarów za blokiem tak żeby matka nie widziała , gardzę takimi ludźmi a sprzedawcy należy się krata piwa . Amen
kto normalny chodzi zastraszać w pomaranczowych butach ?
Jeśli to pracownik to bym odrazu mu podwyżkę dał a jego koledze reprymęde i to mocną. Jeśli o mnie chodzi uważam, że takich ludzi powinno się naprawdę doceniać za lojalność. Bo pewnie w tym sklepie nie zarabia aż tyle by robić takie poświęcenie.
mój bohater!
Zygovsky napisał/a:
Nie skazali pana pracownika za pobicie? Kto znajdzie informacje co grozi pracownikowi wg. polskiego prawa?
Nic.
Prokuratura nawet nie wystąpi z urzędu o taką pierdołę.
Jedyne co może zrobić pan dres to pozew cywilny, który i tak zostanie oddalony.
ma koles przeciez nagranie ze zostal pierwszy uderzony stal spokojnie zobaczcie sobie sami nagle przeskok momentu i dostaje byka i dopiero wtedy zajebal pierwszemu
Piekna akcja, na poczatku myslalem ze ten dziadek cos hardkorowego odp**oli ale pracownik sklepu idealnie zareagowal, zazdroszcze opanowania i odwagi!
A mnie najbardziej wkurwia mentalność takich chujków. Bronisz sklepu, swojego dobytku a za jakiś czas przyjdzie ci taki bo go na policję podkablowałeś albo pobiłeś. Kurwa co za ludzie. Dla takich idiotów kurwa to chyba będzie najlepiej jak ty będziesz patrzeć jak oni ci chatę opierdalają...
Ten policjant w środku co na końcu weszedł śmiesznie ślizgał się jak na łyżwach, troszkę jakby nie wiedział kogo pierwszego....
Ja pierdole co za kiepy, wielkie kurwa cwaniaczki a jak przychodzi co do czego to po 1 strzale leżą. Marzę żeby takich trafić i połamać ręce i nogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów