18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
JarekJUHC 2012-07-25, 10:55 15
sciągnął rajtuzy skubany i je zeżarł

................................................................................................................
Zgłoś
teken 2012-07-25, 10:57
To twoje ? Jak tak to napisz czy dużo trzeba wydać, żeby te gówienko utrzymać Bo drogie nie są.

Zgłoś
P................n 2012-07-25, 11:24 1
Jak można założyć biednemu zwierzątku prezerwatywę na ogon i później filmować jak się biedactwo męczy...

Torturowuj gekonów
Zgłoś
no_co_Ty 2012-07-25, 11:32
Gekon super! Ale nie muszę go mieć, żeby coś takiego zobaczyć. Jak się za dużo poopalam to podobnie skóra mi schodzi

Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
Zgłoś
N................J 2012-07-25, 11:57
Ja bym mu pomogła
Zgłoś
F................m 2012-07-25, 12:58
On nie zrzuca tylko zdziera
Zgłoś
Bananek 2012-07-25, 13:11 1
Żeście się kurwa dobrali...

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
nvck 2012-07-25, 14:38 3
Zgłoś
ScrappyCoco 2012-07-25, 17:52
Nigdy nie widziałem, jak gekon zrzuca skórę i było mi z tym dobrze, dlatego nie obejrzę tego filmiku...

Cześć
Zgłoś
kietong 2012-07-25, 18:44
Skąd gekon wie, że ma zrzucić skórę?
Zgłoś
mateuszowy 2012-07-25, 18:47 1
Ma ktoś może jak robak przeobraża się w pięknego motyla?

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
N................5 2012-07-25, 18:47 9
kietong napisał/a:

Skąd gekon wie, że ma zrzucić skórę?

Ma przypomnienie na Kalendarz Google .

To działa automatycznie - kiedy się "zużywa", to odpada. Tak samo jak z Twoim naskórkiem .
Zgłoś
TheGucio 2012-07-25, 19:11
@mateuszowy
twoi rodzice chyba używali kondomów z takiej skóry

umiesz liczyć? licz na siebie
Zgłoś
Zeece 2012-07-25, 19:42
@Teken
Zależy od gada i wielkości terrarium jakie chcesz mu zafundować .Myślę ze z takim Lampartem jak tutaj spokojnie zamkniesz się w kwocie 500pln.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów