Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W końcu jeden gość wystawił ogłoszenie na ładną mazdę 6 - po 5min już dzwoniłem. I dzisiaj nią jeżdżę
Takie tam wypociny, pewnie i tak macie na to wyjebane
@gupichuj, przecież tu nie chodzi o cenę tylko o prawdomównośc. Jeśli sprzedajesz auto i ja pytam: "bite było? Szpachlowane?" a ty mówisz że nie, to mam prawo to sprawdzic i ponarzekac jeśli okazało się że kłamałeś. Jak byś odpowiedział że był ale co w tym dziwnego w np. 15 letnim aucie i wtedy bym to sprawdził i narzekał to miałbyś pełne prawo kazac mi wypierdalac.
Sprawdzić zawsze możesz i mi przyjebać jeśli by się okazało że kłamałem ale zakładając że nie wypowiadałem się na temat przeszłości której znać dobrze nie mogę jeśli nie posiadałem danego samochodu od nowości ktoś mi narzeka na malowany błotnik czy szpachlę w samochodzie za jedną średnią pensję to mogę mu z czystym sumieniem kazać sie pierdolić.
Dziś widziałem niezły kwiatek. Stara skoda rocznik 98 cena 2700zł. Dość zadbana ale jednym słowem klamot. Co w tym dziwnego? Przebieg 130 000km. "Dziadek do kościoła dojeżdżał połowę drogi a drugą urządzał sobie rehabilitacje".
Ojciec ma skodę felicię, którą kupił w salonie z '97 przebieg 160 tyś więc 130 to żadne ufo. Podrdzewiała bo każdy egzemplarz ma zardzewiałe nadkola i tylną klapę (lub 3 cm szpachli) ale do silnika leje syntetyk a jak zalał mineralny to kontrolka po odpaleniu długo się nie gasiła i po roku znów zmienił na syntetyk. W takim samochodzie silnik jest igła tylko z karoserią problem (no i oczywiście to nie Audi BMW czy VW Passat, co z tego ze zrobiony z 3 niemców)
Co to za młot i co to za materiał dla młotów.. czujnik za 50zł z antenką? i sprawdza auto za pare tysięcy? czujnkiem? do 10k to nawet się z czujnkiem nie powinno podchodzić bo wstyd albo 16 letnie auto i jak to ma być kurwa nie malowane? i najlepiej kurwa żeby miało 90.000 przebiegu, japierdole ~!
Miernik za 400 zł. Skoro próba była na 17 losowych autach, to z każdego pułapu cenowego. Co ciekawe starsze były w lepszej kondycji!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów