📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
O kurwa
Nie miał kurwa szans na nic
Nie miał kurwa szans na nic
nwonigers napisał/a:
ogolnie masakra, bo co mozna zrobic w takiej sytuacji? moze przy szczegolnej uwadze i odpowiedniemu refleksowi dalby rade wykrecic? czekam na opinie ekspertow.
jak ekspert mówię zjedz snickersa bo pierdolisz.
Przynajmniej miał szybką śmierć
mentalność kierowców tirów i ciężarówek zmieniła by sie radykalnie, gdyby ich kabiny były na poziomie aut osobowych
Tesla by ominęła.
Erqti napisał/a:
mentalność kierowców tirów i ciężarówek zmieniła by sie radykalnie, gdyby ich kabiny były na poziomie aut osobowych
I inteligencja wyżej o te 30 punktów, co by do średniej dobić.
Radbug napisał/a:
Kara śmierci dla pedofilów, morderców i kierowców ciężarówek.
A kto będzie bułeczki świeże przywoził, busiarz?
jak dostane raka nie do uleczenie, to kupię sobie kopyto, i pojadę na rajd strzelać do kurew tirowców będę mordować skurwysynów zabijac tak bardzo nienawidzę ich
Bułki transportuje się mniejszymi samochodami ciężarowymi a nawet często vanami.
zdun napisał/a:
jak ekspert mówię zjedz snickersa bo pierdolisz.
W sytuacji gdy nie masz czasu nawet powiedzieć o kurwa chuja da się zrobić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów