18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bonus. 2013-06-16, 19:44 4
Jeżeli pozwolili sobie na taki żart to pewnie są takimi kumplami że zabili by za siebie, a nie siebie. Pewnie opierdoli się na zero i po kłopocie.

A propo taki żarcik/anegdota mi się nasunęła:

Jak nazywa się facet bez brody?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kobieta!
Tada
Zgłoś
Darkstep 2013-06-16, 20:32 4
@up

A lamusy dupa cicho.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Sativis 2013-06-16, 20:45 62
@up
To na chuj się udzielasz?
Zgłoś
Radoslaf 2013-06-16, 21:58
Tak to jest jak masz pojebanych kumpli
Zgłoś
cid 2013-06-16, 22:19
Kolesiowi kiedyś brew zgolili, ale się wkurwił... zgolił drugą i wyglądał jakoś "inaczej"
Zgłoś
konrad_n 2013-06-16, 22:54
on nie przesadzil na imprezie, tylko ma zjebanych kumpli
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2013-06-16, 23:05
albo sam jest tak zjebany ze tylko wszyscy czekają aż zaliczy zgona żeby mu dojebać
Zgłoś
Vatras 2013-06-16, 23:06 1
Jak by mi ktoś na imprezie ujebał moje długie kudły, zabiłbym i materiał z egzekucji umieściłbym na hardzie.
Zgłoś
Sledziu_w 2013-06-16, 23:07 7
Kurwa, o pijanego kumpla się dba, a nie, kurwa, robi z niego pośmiewisko i wrzuca do Internetu. Pedały, nie koledzy.
Zgłoś
endione 2013-06-16, 23:12
Mi kiedys kolega pomalowal ryj pasta do butow, caly czarny mialem ale szybko umylem i po sprawie:/ za to na drugi dzien mial kutasy na calym ryju i musial sie troche dziwnie czuc wracajac z nimi przez cale miasto do domu.
Zgłoś
mikEWrona 2013-06-16, 23:26 1
rzeczyciwcie kurwa skurwysynstwo... wlosy odrosna szybko

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
cenzurowany 2013-06-16, 23:40
co do skurwysyństwa to zależy czy to co ma na twarzy to łoniaki czy nie...
Zgłoś
Jarrt 2013-06-17, 0:18
Darkstep_Warrior napisał/a:

@up

A lamusy dupa cicho.

Broda ci nie rośnie?
Zgłoś
rjinswand 2013-06-17, 0:52
Ja pierdole, nigdy nie zrobiliście żartu koledze, który za szybko "odpłynął"? Ogoli się na łyso, włosy szybko odrosną. Brwi mu przecież nie ojebali.

Druga sprawa jest taka, że takie zdjęcia zachowuje się dla siebie i grona znajomych a nie publikuje w internecie jak ostatni skurwiel...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów