📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeżeli pozwolili sobie na taki żart to pewnie są takimi kumplami że zabili by za siebie, a nie siebie. Pewnie opierdoli się na zero i po kłopocie.
A propo taki żarcik/anegdota mi się nasunęła:
Jak nazywa się facet bez brody?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kobieta!
Tada
A propo taki żarcik/anegdota mi się nasunęła:
Jak nazywa się facet bez brody?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kobieta!
Tada
Kolesiowi kiedyś brew zgolili, ale się wkurwił... zgolił drugą i wyglądał jakoś "inaczej"
albo sam jest tak zjebany ze tylko wszyscy czekają aż zaliczy zgona żeby mu dojebać
Jak by mi ktoś na imprezie ujebał moje długie kudły, zabiłbym i materiał z egzekucji umieściłbym na hardzie.
Kurwa, o pijanego kumpla się dba, a nie, kurwa, robi z niego pośmiewisko i wrzuca do Internetu. Pedały, nie koledzy.
Mi kiedys kolega pomalowal ryj pasta do butow, caly czarny mialem ale szybko umylem i po sprawie:/ za to na drugi dzien mial kutasy na calym ryju i musial sie troche dziwnie czuc wracajac z nimi przez cale miasto do domu.
rzeczyciwcie kurwa skurwysynstwo... wlosy odrosna szybko
Druga sprawa jest taka, że takie zdjęcia zachowuje się dla siebie i grona znajomych a nie publikuje w internecie jak ostatni skurwiel...
Druga sprawa jest taka, że takie zdjęcia zachowuje się dla siebie i grona znajomych a nie publikuje w internecie jak ostatni skurwiel...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów