📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta cipka wygląda jak wąż.
@up
A dasz rady do końca tej cipki wsadzić swojego pytonga?
A dasz rady do końca tej cipki wsadzić swojego pytonga?
W gruncie rzeczy wszystkie jesteśmy żmijami.
Myślę że podobieństwo nie jest przypadkowe...
W końcu zrozumiałem religijne alegorie ze kobieta to stworzenie nieczyste, nierówne mężczyźnie w obliczu Boga. Dziękuje sadistic.pl
Jest totalna zagłada, za chwilkę wszystkie zwierzęta zginą, zostaną zmiecione z powierzchni ziemi. Trwa więc totalna orgia, totalna OSTATNIA orgia! Słoń dupczy żyrafę, w pewnym momencie żyrafa mówi:
- Ty słoń, co ty odwalasz, za chwilę wszyscy zginiemy to już koniec a Ty rżniesz mnie w gumie?
- Idź ty gupia... To nie guma, żmija mi laskę robi.
- Ty słoń, co ty odwalasz, za chwilę wszyscy zginiemy to już koniec a Ty rżniesz mnie w gumie?
- Idź ty gupia... To nie guma, żmija mi laskę robi.
j-t-t-s1 napisał/a:
A gdzie ząbki?
A co do zdjęcia to jest to definitywnie kuciapka, wiem bo widziałem
j-t-t-s1 napisał/a:
A gdzie ząbki?
Dzięki, piwko dla Ciebie! Kilka lat szukałem tego filmu, nie pamiętałem tytułu a jak googlowałem "film o kobiecie z uzębionym bobrem" to znajdowałem same bzdury a admini w pracy dusili się ze śmiechu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów