📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sativis napisał/a:
Przyznaj się jesteś niedojebanym nazistą i sam to narysowałeś :/
niestety ale nie umiem tak pięknie malować ;__;
Ten tytuł jest jak oglądanie syryjskich walk,wyraża więcej niż tysiąc słów
To jakiś nowy odłam nazihipii chyba, mogę się nie mylić bo nie jestem ekspertem.
W podstawówce też miałem z tym problem pamiętam
Gównianego koloru użyłeś.
az szkoda czasu na komentowanie ale coz mozna czasem sie poswiecic
sfastyka pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
ciocia wikipedia moze was czegos nauczy
a jesli dla was oznacza to tylko faszyzm nazizm i takie tam ..... nie wiem czy wam wspolczuc czy co ??
a jesli dla was oznacza to tylko faszyzm nazizm i takie tam ..... nie wiem czy wam wspolczuc czy co ??
To jest tak mało chaotyczne, że myślę, że to celowe. Po prostu jakiś rodzaj swasty, ich jest przecież od chuja i jeszcze trochę.
spider666 napisał/a:
az szkoda czasu na komentowanie ale coz mozna czasem sie poswiecic
Piszesz jakbyś był jedynym mędrcem pośród baranów, a ja nie wiem czy jest ktoś, kto tego nie wie. Mi o tym już mówiła nauczycielka historii w gimnazjum bodajże 10 lat temu, ten temat przewinął się w przynajmniej 3 filmach dokumentalnych, które oglądałem i sam widziałem w wielu kamienicach w Krakowie, Poznaniu i Lublinie ornamenty w postaci swastyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów