📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mieszkam w Sieradzu, takie wypadki zdarzają się tam bardzo często. pół roku wcześniej, facet wpadł pod tira, a ten przeciągnął go przez całe rondo i zatrzymał się dopiero jak zjechał z ronda. to prawda, piesi chodzą jak chcą, ale kurwa, sama byłam świadkiem tyle razy jak o mało co nie doszłoby do wypadku, bo kierowcy zbliżając się do ronda, patrzą tylko żeby szybko na nie wjechać, nie zwracają uwagi na pasy i pieszych. mam nadzieję, że zrobią tą s8, bo narazie wszystkie auta (łącznie z 'wannami', które wożą piach na s8 [ta kobieta i facet o którym wspominam wyżej zostali potrąceni właśnie przez takie samochody ciężarowe]) lecą przez Sieradz. wiadomo, mogła wpaść i pod multiplę, ale u nas notorycznie zdarzają się wypadki właśnie tego typu. każdy będzie bronił swojego, ale wiadomo jak to jest ze starszymi ludźmi, myślała, że zdązy przejśc, wyszła i się przeliczyła, taki samochód ciężarowy to nie rower. ale kierowcy tirów, też nie są bez winy. mój ojciec jeździł 20 lat na tirach, woził gaz cysterną i niejedno widział.
poza tym słabe zdjęcie na harda, wzięte z portalu informacyjnego www.sieradz.com.pl , więc nie wiem co to tu robi
źródło i więcej zdjęć: sieradz.com.pl/zdjecia/sieradz/63582,smiertelne-potracenie-pieszej-na-...
jak kogoś interesuje, link do tego wypadku, gdzie tir przeciągnął faceta: sieradz.com.pl/wiadomosci/sieradz/2891,tragedia-przy-rondzie-w-sieradzu.html
pozdrawiam
poza tym słabe zdjęcie na harda, wzięte z portalu informacyjnego www.sieradz.com.pl , więc nie wiem co to tu robi
źródło i więcej zdjęć: sieradz.com.pl/zdjecia/sieradz/63582,smiertelne-potracenie-pieszej-na-...
jak kogoś interesuje, link do tego wypadku, gdzie tir przeciągnął faceta: sieradz.com.pl/wiadomosci/sieradz/2891,tragedia-przy-rondzie-w-sieradzu.html
pozdrawiam
up , jezdnia jest dla aut, to pieszy ma się upewniać czy coś nie jedzie , ma się zatrzymać ewentualnie poczkekać aż ktoś przejedzie i następnie przejść , a nie co niektórzy piesi przebiegają albo wskakują na pasy mimo że auto jedzie w pobliżu , widać że autem nie jezdzisz bo pieprzysz głupoty .
@piter07
szczególnie, że pracuję jako kierowca i za kierownicą spędzam 8 godzin dziennie bo taką mam pracę (ale przecież kobiety chujowo jeżdżą i nadają się tylko do kuchni, żeby kierować garnkami w kuchni więc co ja mogę wiedzieć o prowadzeniu samochodu!) kultury trochę.
po drugie, to, że jedziesz ulicą nie znaczy, że zwalnia Cie to z obowiązku rozglądania się i uważania na to co się dzieje wokół, nie tylko na jezdni. nie dziwię się, że potem jest tyle wypadków, jeżeli za kierownicą siedzą tacy jak Ty. przepisy przepisami ale ostrożności nigdy za wiele. jedzie król szos i co, inni kierowcy spierdalajcie z drogi?
nie bronię pieszych, napisałam to wyraźnie, ale kierowcy też nie są bez winy ! stałoby Ci się coś, jakbyś zatrzymał się przed przejściem i kogoś przepuścił jeśli widzisz, że jest jakiś niepewny? lepiej zapobiec tragedii, czy tam temu, że Ci wybiegnie przed samochód? myślę, że nic by sie nie stało, no ale dyskutowac z Tobą nie będę bo to nie ma sensu, przeciez pieprzę głupoty.
pozdrawiam serdecznie. )
szczególnie, że pracuję jako kierowca i za kierownicą spędzam 8 godzin dziennie bo taką mam pracę (ale przecież kobiety chujowo jeżdżą i nadają się tylko do kuchni, żeby kierować garnkami w kuchni więc co ja mogę wiedzieć o prowadzeniu samochodu!) kultury trochę.
po drugie, to, że jedziesz ulicą nie znaczy, że zwalnia Cie to z obowiązku rozglądania się i uważania na to co się dzieje wokół, nie tylko na jezdni. nie dziwię się, że potem jest tyle wypadków, jeżeli za kierownicą siedzą tacy jak Ty. przepisy przepisami ale ostrożności nigdy za wiele. jedzie król szos i co, inni kierowcy spierdalajcie z drogi?
nie bronię pieszych, napisałam to wyraźnie, ale kierowcy też nie są bez winy ! stałoby Ci się coś, jakbyś zatrzymał się przed przejściem i kogoś przepuścił jeśli widzisz, że jest jakiś niepewny? lepiej zapobiec tragedii, czy tam temu, że Ci wybiegnie przed samochód? myślę, że nic by sie nie stało, no ale dyskutowac z Tobą nie będę bo to nie ma sensu, przeciez pieprzę głupoty.
pozdrawiam serdecznie. )
Jak jeżdżą? Na pierwszym planie widzę aby trupa i służby porządkowe.
Chodzi o korek? :o
Chodzi o korek? :o
@migdalowaa
Ta spędzasz 8 h dziennie za kierownica.... chyba z głową między kolanami faceta.
Ta spędzasz 8 h dziennie za kierownica.... chyba z głową między kolanami faceta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów