18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tak widzę tych wszystkich, którzy po obejrzeniu 22 sekund wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego, wyrwanych z 40 minut programu, wylewają swoje żale na fb, jak to Jarko dzieli Polaków na tych złych co nie są za pis-em i na tych dobrych co za pis-em są . PO, PSL, Petru - wyszła im szopka przed świętami
W roli głównej
Człowiek - (PO,PSL, TVN, GW, PETRU) Indyki - oburzeni ludzie z "gorszego sortu"
I od razu mówię, że nie jestem zwolennikiem pis-u, a co do prawdziwego kontekstu Jego wypowiedzi to się z nią zgadzam.

Film jest w spojlerze by poprzednio przeczytać tekst i nie mówić, że było.
ukryta treść
Zgłoś
nelbox 2015-12-13, 16:51 5
jakim trzeba być głupim lemingiem, by mówić, że zwolennicy jakiejś konkretnej partii są debilami? przecież każdy kto na serio jest zwolennikiem jakiejkolwiek partii jest debilem.
Zgłoś
krakenwmajtach 2015-12-13, 16:53
Pan wyżej wyczerpał temat.
Zgłoś
sars80 2015-12-13, 17:00
i chuj w dupe, nota nie ujrzy znów strony głównej. Powód???
.
.
.
Brak piw hehe

brać
Zgłoś
lesiot 2015-12-13, 17:41 1
kogutekziutek w samym tytule i treści posta przy skrótach powinieneś jeszcze PiS dodać... bo nie widzę różnicy w robieniu wrzawy przez Fanów Kaczorka.
Wychodzi Jaro i woła do gawiedzi... skaczcie, a Ci się pytają jak wysoko.
Zgłoś
s................s 2015-12-13, 17:55 2
Dobra, rządzi ten wasz Kim Dzong Jarek, skończcie już pierdolić, tylko cieszcie się powrotem do upragnionego socjalizmu.
Swoją drogą nie wiem kto tu jest ogłupiony. Moim zdaniem ci co zacieszają że lewica zdechła, nie dostrzegając że rządzi najbardziej lewicowa partia ze wszystkich. Ci którzy krzyczą "precz z komuną", a nie przeszkadza im że Kaczyński otacza się byłymi agentami UB i SB. Ci którzy narzekają na brak wolności słowa, a cieszą się z rządów katofaszystów. I przede wszystkim ci, co łapią się na to pierdolenie tego małego komuszka o tym, kto jest dobry (kto z nami) i kto jest zły i drugiej kategorii (każdy kto myśli samodzielnie). Mentalne średniowiecze...
Zgłoś
BialyNigger 2015-12-13, 19:19 2
Widziałem cały program i fragment o najgorszym sorcie polaków nie jest wyrwany z żadnego kontekstu. Po prostu tak powiedział

Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów