Nie pytajcie, czy to kobieta, czy mężczyzna bo nie wiem. Zdjęcie zrobione dzisiaj pod castoramą w Zgorzelcu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jak garbusem to na pewno nie kobieta...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
A gibałeś autem? Może po prostu ktoś zostawił na jałowym bez ręcznego. Nawet mi się raz zdarzyło. Wystarczy lekki spadek i autko zjedzie.
Parking raczej jest profilowany tak, że stoczyłoby się do przodu a nie do tyłu.
Zaparkował(a), to zaparkował(a). Na chuj drążyć temat?
artiee napisał/a:
A gibałeś autem? Może po prostu ktoś zostawił na jałowym bez ręcznego. Nawet mi się raz zdarzyło. Wystarczy lekki spadek i autko zjedzie.
Co za kretyn zostawia auto na luzie i zaciąga ręczny?
W zimie też tak robisz?
Samochód ZAWSZE zostawia się na biegu!
kurwa, ostatnio Zgorzelec zaprezentował nam film pod tytułem sadistic.pl/zrobisz-mi-loda-vt210757.htm a teraz piękne parkowanie na caście, nie tak dawno też film Daniela Górala z Bogatyni, odkąd Bogatynia została zalana idziemy do przodu, od tragedi do mistrza parkowania, widzę, że jako mieszkaniec tego zacnego miasta jakim jest Bogatynia musze wrzucić troche wstawek absurdu
@szajbaaa
Jak sobie pojeździsz we Włoszech albo we Francji, to zrozumiesz ideę zostawiania na łapie a nie na biegu.
Jak sobie pojeździsz we Włoszech albo we Francji, to zrozumiesz ideę zostawiania na łapie a nie na biegu.
Rahauwa napisał/a:
kurwa, ostatnio Zgorzelec zaprezentował nam film pod tytułem sadistic.pl/zrobisz-mi-loda-vt210757.htm a teraz piękne parkowanie na caście, nie tak dawno też film Daniela Górala z Bogatyni, odkąd Bogatynia została zalana idziemy do przodu, od tragedi do mistrza parkowania, widzę, że jako mieszkaniec tego zacnego miasta jakim jest Bogatynia musze wrzucić troche wstawek absurdu
Chuj, że to film z Katowic...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów